Ευχαριστίες Τμήματος Πολιτισμού για τα εγκαίνια της Έκθεσης Ιερόν Μανδήλιον

Σε έντονο κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης πραγματοποιήθηκαν χθες 22 Μαΐου 2018 τα εγκαίνια της έκθεσης «Ιερόν Μανδήλιον» του καλλιτέχνη και συλλέκτη Δημήτρη Ταλαγάνη, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

 

Η έκθεση που φιλοξενείται στον ανακαινισμένο 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου, θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό από 22 Μαΐου έως και 3 Ιουνίου 2018, και μπορείτε να την επισκεφτείτε καθημερινά 10.00-15.00 και 18.00 – 21.00. 

Το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σπύρος Βρέντας ευχαριστούν τον Στρατηγό Διοικητή της Διοίκησης Κέντρων κ.Γεώργιο Μπουζάκη, για την άμεση ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας για την πλαισίωση της τελετής των εγκαινίων από τη Στρατιωτική Μουσική και από άγημα απόδοσης τιμών, μια κίνηση συμβολική και ιδιαίτερα τιμητική για όλους μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και τα συγχαρητήριά μας στο Λύκειον των Ελληνίδων – Παράρτημα Τρίπολης για την άψογη παρουσία 10 μελών του με παραδοσιακές στολές κατά τη διάρκεια της τέλεσης των εγκαινίων, μια συμμετοχή που έδωσε ιδιαίτερο νόημα, σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση του Δήμου Τρίπολης.

 

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου