Στην κοπή της πίτας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Ο Δήμαρχος Τρίπολης | Ενημερώνοντας το Νίκο Παππά για τις προοπτικές των νέων σχολών του ΠΑΠΕΛ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Στην κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, που πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο της Δ.Κ Μάκρης, παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολίτικης, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης κ. Νίκο Παππα θέτοντας υπόψιν του, την σπουδαιότητα ίδρυσης νέων σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και συγκεκριμένα της Κτηνιατρικής σχολής στην πόλη της Τρίπολης.

Ο κ. Παυλής τόνισε στον Υπουργό ότι η αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και η ενίσχυσή του με νέες σχολές, όχι μόνο θα δώσει νέα πνοή στο Πανεπιστήμιο και την Τρίπολη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Στην εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε και λαϊκό, μουσικό πρόγραμμα, παρευρέθηκαν, εκτός των κ. Παππά και Παπαηλιού, ο υποψήφιος Βουλευτής, κ. Στάικος, το στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Ρουσιάς, ο δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 15:46

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου