Στην κοπή της πίτας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Ο Δήμαρχος Τρίπολης | Ενημερώνοντας το Νίκο Παππά για τις προοπτικές των νέων σχολών του ΠΑΠΕΛ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Στην κοπή της πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, που πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο της Δ.Κ Μάκρης, παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Υπουργό Ψηφιακής Πολίτικης, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης κ. Νίκο Παππα θέτοντας υπόψιν του, την σπουδαιότητα ίδρυσης νέων σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και συγκεκριμένα της Κτηνιατρικής σχολής στην πόλη της Τρίπολης.

Ο κ. Παυλής τόνισε στον Υπουργό ότι η αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και η ενίσχυσή του με νέες σχολές, όχι μόνο θα δώσει νέα πνοή στο Πανεπιστήμιο και την Τρίπολη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Στην εκδήλωση, η οποία περιελάμβανε και λαϊκό, μουσικό πρόγραμμα, παρευρέθηκαν, εκτός των κ. Παππά και Παπαηλιού, ο υποψήφιος Βουλευτής, κ. Στάικος, το στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών, κ. Ρουσιάς, ο δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλος.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 15:46

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης