×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

744.000 ευρώ από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» για τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης και το γήπεδο 5x5 Κανδήλας Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, ανταποκρινόμενος στο αίτημα που υπέβαλε ο Δήμος της Τρίπολης, ενέκρινε στο πλαίσιο του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ» την ένταξη πράξης, Προϋπολογισμού 744.000,00 Ευρώ με τίτλο “Κατασκευή, Επισκευή και Συντήρηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Τρίπολης”.

Η πράξη περιέχει τα εξής υποέργα:

1. Την ανακατασκευή και τον εκσυγχρονισμό γηπέδου ποδοσφαίρου 5×5 στην Τ.Κ. Κανδήλας, προϋπολογισμού 99.200,00 ευρώ.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν:

Α. Προμήθεια και τοποθέτηση 950,00 τ.μ. συνθετικού χλοοτάπητα και

Β. Προμήθεια και τοποθέτηση 4 ιστών φωτισμού προβολέων LED, καθώς και του συνοδού εξοπλισμού.

2. Την ανακατασκευή και εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου (ΔΑΚ Τρίπολης), προϋπολογισμού 644.800,00 ευρώ.

Συγκεκριμένα:

Α. Προμήθεια και τοποθέτηση 8.000 τ.μ. πολυουρεθανικού τάπητα.

Β. Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού στίβου (Στρώμα ύψους και επί κοντώ με τους εξοπλισμούς τους, 80 τεμ. εμποδίων στίβου αλουμινίου, 1 καρότσι μεταφοράς εμποδίων, 2 πάγκοι αναπληρωματικών και όλα τα μεταλλικά στοιχεία, που απαιτούνται για την κατασκευή του εξοπλισμού.

Γ. Επισκευή – Συντήρηση των κερκίδων

Δ. Προμήθεια και τοποθέτηση 3.000 καθισμάτων κερκίδων και

Ε. Συντήρηση των 4 πυλώνων φωτισμού. Με τα έργα αυτά βελτιώνονται οι συνθήκες άθλησης και παρακολούθησης αγώνων. Η αναβάθμιση της αθλητικής υποδομής θα συμβάλει στην οργανωμένη ανάπτυξη του αγωνιστικού αθλητισμού, των προπονητικών αναγκών και της άθλησης των πολιτών.

Φορέας υλοποίησης: Δήμος Τρίπολης

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 16:37

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης