Πρόσκληση Δημοτικής Κοινότητας 26-08-2015

Σας καλούμε την 26η Αυγούστου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

1. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ (καφενείο)» ιδιοκτησίας Λυμπεροπούλου Κωνσταντίνας του Χρήστου, που βρίσκεται επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 7 στην Τρίπολη.

2. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα σε κατάστημα «ψητοπωλείο - οβελιστήριο» ιδιοκτησίας Αφοί Θ. Μπάρδη & Σια Ε.Ε., που βρίσκεται επί της οδού Τάσου Σεχιώτη 20 στην Τρίπολη.

3. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα σε κατάστημα «εστιατόριο» ιδιοκτησίας Μπιστόλα Ιωάννη του Δημητρίου, που βρίσκεται επί της οδού Δολιανών 1 στην Τρίπολη.

4. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα σε κατάστημα «καφετέρια - μπαρ» ιδιοκτησίας Μπατίτσας Ν. & Σια Ε.Ε., που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντίστασης & Δεληγιάννη στην Τρίπολη.

5. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφετέρια – σνακ μπαρ» με την επωνυμία «Τουριστικό & Σια Ε.Ε. – Τουριστικό» που βρίσκεται επί της πλατείας Άρεως στην Τρίπολη.

6. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής (ανανέωση) σε κατάστημα «καφετέρια – μπαρ» με την επωνυμία «Καδάς Ιωάννης του Βασιλείου – Hall Cafe» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών εθνικής Αντίστασης και Δεληγιάννη 4 στην Τρίπολη.

7. Ανάκληση της με αριθ. 2/2015 προηγούμενης απόφασης του Συμβουλίου Δ.Κ. και χορήγηση νέας προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ιδιοκτησίας Μανωλόπουλου Ιωάννη του Δημητρίου που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 100 στην Τρίπολη.

8. Μίσθωση χώρου για τη στάθμευση τουριστικών λεωφορείων στο Δήμο Τρίπολης.

9. Αίτημα για άδεια παραχώρησης της πλατείας Αγ. Βασιλείου στο Σωματείο «Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου (ΦΙΛΠΑ)» για την εκκίνηση του ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΡΑΛΛΥ ΦΙΛΠΑ» .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου