Τα θερμά συγχαρητήριά μου στον αθλητή του Ταε Κβον Ντο Παναγιώτη Κοκκάλα, για μια ακόμη σημαντική επιτυχία, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο ITF στο Ρίμινι της Ιταλίας και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία Tul 3 dan Ανδρών.

Για ακόμα μια φορά, συγχαίρω την αθλήτρια Ταε Κβον Ντο, Ιωάννα Κωστοπούλου, για την επιτυχία της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο ITF στο Ρίμινι της Ιταλίας και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην κατηγορία Tul 4 dan silver female.

Επετειακές εκδηλώσεις σε ανάμνηση του ιστορικού γεγονότος της 6ης Απριλίου του 1821, έγιναν σήμερα το πρωί, στο χωριό Πάπαρι Δήμου Τρίπολης.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019, υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για το έργο: «Αντικατάσταση χλοοτάπητα και εγκατάσταση φωτισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Τ.Κ. Βλάχερνας Δήμου Τρίπολης», προϋπολογισμού 89.900 ευρώ, μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και του Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Παυλή.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πελοπόννησο ενόψει των ευρωεκλογών ο Σταύρος Θεοδωράκης, μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές και στελέχη του Ποταμιού, επισκέφθηκε την Τρίπολη.

Ο κ. Θεοδωράκης ξεκίνησε την περιοδεία του στην Τρίπολη, επισκεπτόμενος το Παλαιό Δημαρχείο της πόλης.

Εκεί συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παυλή, συζήτησαν για διάφορα αυτοδιοικητικά θέματα καθώς και για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Μαΐου.

theodorakis paylis karalis

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Σπύρος βρέντας με θέμα τις εργασίες συντήρησης που γίνονται στο Μαλλιαρπούλιο θέατρο της Τρίπολης.

 

Ο κ Βρέντας ανέφερε :
“Το Μαλλιαρόπουλιο τα τελευταία πέντε χρόνια είναι ανοιχτό στο κοινό με το δικό του υπάλληλο, ο οποίος είναι υπεύθυνος και για τον ήχο και για τον υπόλοιπο χώρο και ο όποιος καθημερινά ενημερώνει για το τι προβλήματα υπάρχουν στο Θέατρο.

Όσο αναφορά τα δημοσιεύματα περί εγκαταλείψεις αλλά και για τα νερά που έτρεχαν στη σκηνή του θεάτρου ο κ. Βρεττός απάντησε ότι ήταν κάποια κεραμίδια σπασμένα όπου και πέρασε λίγο νερό. Ο Δήμος φρόντισε να αποκατασταθεί άμεσα η ζημιά έτσι ώστε να μην υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Η δημοτική αρχή έχει μπει στην φάση της ολοκλήρωσης μίας μελέτης για να αποκατασταθούν τα γύψινα γύρω από το Μαλλιαρόπουλιο, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα για αρκετά χρόνια.

Να ενημερώσουμε τους δημότες ότι κάθε μέρα είμαστε εδώ γνωρίζουμε το Μαλλιαρόπουλιο απέξω και ανακατωτά και ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος εσωτερικό πρόβλημα ούτε με τα κλιματιστικά, ούτε με το χώρο, ούτε με την σκέπη. Ξέρουμε ανά πάσα στιγμή ότι κι αν προκύψει από πού προέρχεται και το διορθώνουμε άμεσα.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας, ενημερώνουμε ότι η ράμπα ΑΜΕΑ στην πλαϊνή πλευρά του Μαλλιαροπούλειου θεάτρου, είναι πλήρως επισκευασμένη και λειτουργική προς χρήση ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Στην εκδήλωση μνήμης του Δήμου Τρίπολης, των απαγχονισθέντων και εκτελεσθέντων πατριωτών από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, στο μνημείο Ηρώων στην Ψηλή Βρύση (συνοικία Μπουζανέικα) παρευρέθη ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.  

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του τέως υπουργού και υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣυΡιζΑ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλή στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή

Ο Δήμος Τρίπολης είναι πλέον η πρώτη επαρχιακή πόλη μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη που αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για την ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής κάρτας Νέων.

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου