Ανακοινώσεις

AΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 35/2016 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΤΗΣ 1ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016: ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 683/2016.
 
Ο Δήμος Τρίπολης σε συνέχεια της υπ’ αριθ. 3/2016 μελέτης - πρωτογενούς αιτήματος του Τμήματος
Τ.Π.Ε. για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ» (ΑΔΑΜ:
16REQ005020984), για την κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών Τμημάτων και Διευθύνσεων του
Δήμου μας που εγκρίθηκε με την υπ’ αριθ. 621/2016 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής (ΑΔΑΜ:
16REQ005042901 και ΑΔΑ: 70ΨΟΩΗΡ-1ΣΔ) και των συνημμένων στην παρούσα εγκεκριμένων
τεχνικών προδιαγραφών, προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν έγγραφη προσφορά σε
σφραγισμένο φάκελο για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ» του
Δήμου Τρίπολης, προϋπολογισμού είκοσι μία χιλιάδων ενιακοσίων ογδόντα πέντε ευρώ και είκοσι
λεπτών (21.985,20 €), συμπεριλαμβανομένου του αναλογούντος Φ.Π.Α. 24%
 

Το Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης ενημερώνει τους δημότες που είχαν συμμετάσχει στα προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δήμου Τρίπολης, ότι μπορούν να παραλάβουν τις Βεβαιώσεις Παρακολούθησης των προγραμμάτων 2015-2016 καθώς και προηγούμενων περιόδων από το Νέο Δημαρχείο –Λαγοπάτη 45 & Αταλάντης 2ος όροφος τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2713-600480. 

Αγαπητά μου παιδιά, μαθήτριες και μαθητές των σχολείων μας,

Αγαπητοί γονείς, εκπαιδευτικοί και κηδεμόνες,

Το σημερινό χτύπημα του κουδουνιού δεν σηματοδοτεί απλά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, αλλά αποτελεί και έναυσμα για νέους στόχους, όνειρα και προσδοκίες.

Η επιτυχία και κατάκτηση μικρών ή μεγάλων στόχων, ας μην ξεχνάμε, πως απαιτεί σκληρή και μεθοδική δουλειά από μικρούς και μεγάλους.

Απευθύνομαι σήμερα, σε όλους όσους θα συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο, στην επίτευξη της προόδου και επιτυχίας της φετινής σχολικής χρονιάς.

Στους άξιους εκπαιδευτικούς μας, να διατηρήσουν και φέτος την μεθοδικότητα και την αγάπη τους προς το αντικείμενο που διδάσκουν, έχοντας πάντα στο μυαλό τους τις ανάγκες των μαθητών τους.

Στους γονείς που στέκουν πάντα δίπλα στα “θέλω’’ των παιδιών τους, να αφουγκράζονται εγκαίρως τις ανάγκες τους και να συμμετέχουν υπομονετικά και αθόρυβα στην προσπάθειά τους.

Σε όλους τους μαθητές, να ενισχύσουν την υπομονή τους και να θωρακίσουν τη θέλησή τους, για μια ομολογουμένως δύσκολη αλλά παραγωγική προσπάθεια προετοιμασίας για την κατάκτηση προσωπικών στόχων.

Εμείς ως Δημοτική Αρχή, με θετική διάθεση, θα συνεχίσουμε την καλή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα,  προκειμένου να συνδράμουμε στην εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μας.

Θα είμαστε δίπλα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να ακούμε να συζητάμε και να βοηθάμε στα προβλήματα που προκύπτουν, για μια ήρεμη σχολική χρονιά.

Εύχομαι καλή αρχή σε όλους, στη νέα δημιουργική χρονιά!!Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης, σας ενημερώνουμε πως το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας θα λειτουργήσει κανονικά τη Δευτέρα 12/09/2016.

To 4o Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα:  Οικονομικές και Νομικές Παράμετροι του Ελληνικού Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα  από 15 έως 17 Σεπτεμβρίου 2016  στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο στην Τρίπολη.

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου