Ανακοινώσεις

Τα θερμά μου συλλυπητήρια για την μεγάλη απώλεια του κορυφαίου ακαδημαϊκού και συμπατριώτη μας Αρκά Άγγελου Δεληβορριά. Μια απώλεια τόσο σημαντική όσο και το επιστημονικό του έργο, που πραγματικά θα συνεχίσει να αποτελεί για όλους εμάς πηγή έμπνευσης και παρακαταθήκη για τις νέες γενιές.

Ο πνευματικός κόσμος του τόπου μας θρηνεί για τον χαμό της ξεχωριστής προσωπικότητας του Άγγελου Δεληβορριά και την αναντικατάστατη προσφορά του, στο ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι του πολιτισμού της χώρας μας.

Το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρίπολης, συνεχίζει και φέτος το θεσμό του Δημοτικού Λαχανόκηπου, όπου το ενδιαφέρον και η συμμετοχή των συμπολιτών μας, ήταν και παραμένει άκρως ενθαρρυντική.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι λαϊκές αγορές της Πλατείας Θεοκρίτου και της Πλατείας Βαλτετσίου, 

θα λειτουργήσουν αντί του Μ. Σαββάτου 07/04/2018 την Μ. Παρασκευή  06/04/2018.

Με απώτερο σκοπό τη βελτίωση ποιότητας ζωής των δημοτών, την προστασία της δημόσιας υγείας αλλά και την αποσυμφόρηση του προβλήματος της έλλειψης χώρων στάθμευσης, παρακαλούνται όσοι δημότες έχουν εντοπίσει εγκαταλελειμμένα οχήματα, να ειδοποιήσουν στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης: τηλ.2713 600421 και  2713 600405 επιδεικνύοντας το σημείο, ώστε να γίνει η απομάκρυνσή τους.

Ευχαριστούμε πολύ. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) το Δήμο Τρίπολης, η οποία υλοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου