Η Χριστουγεννιάτικη Παιχνιδοαγορά της Πλατείας Άρεως, στην Τρίπολη, είναι γεγονός.

Σε ένα ιδιαίτερο, ξεχωριστό και γιορτινό περιβάλλον, μπορούν μικροί και μεγάλοι να περάσουν ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00, ο Δήμαρχος Τρίπολης θα παραβρεθεί στα εγκαίνια του χώρου, όπου εκεί περιμένουν πολλές εκπλήξεις τους παρευρισκόμενους

Εκ του Γραφείου Τύπου

Ο υπεύθυνος του γηπέδου περιοχής Φιλικών Τρίπολης κ. Μπακέας Κωνσταντίνος, ενημερώνει το κοινό ότι οι εγκαταστάσεις θα παραμείνουν κλειστές από 21-12-2015 μέχρι 04-01-2016, λόγω διακοπής διεξαγωγής παιχνιδιών για τις γιορτές.

Σας εύχεται Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και με το καλό να υποδεχθούμε το Νέο έτος.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Σας καλούμε την 22α  Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης που έχουν προγραμματιστεί κορυφώνονται.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό ανοίγει τις πόρτες του και στα σπιτάκια τα παιδιά, θα παίζουν, θα μαθαίνουν, θα συμμετέχουν στις δράσεις που διοργανώνονται, από 19-12-2015 μέχρι 3-01-2016.

Σας καλούμε την 18η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης,

Σας καλούμε την 18η Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης σε τακτική δημόσια Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Μία σημαντική έκθεση άνοιξε τις πύλες της για το κοινό, με μία λιτή εκδήλωση το Σάββατο το βράδυ, στο «Αποστολοπούλειο» Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης.

Ξεκίνησε με ιδιαίτερη επιτυχία το Arcadia Screenings με την προβολή σε Anant Premiere της ταινίας "Αρκαδία Χαίρε" του Φίλιππου Κουτσαφτή. Στην κατάμεστη αίθουσα του Cine Ville στην Τρίπολη ο σκηνοθέτης μετά την προβολή της ταινίας συζήτησε με το κοινό και απάντησε σε ερωτήσεις τόσο για την ταινία όσο και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Σε μία κατάμεστη πλατεία Πετρινού, λίγο πριν τις 8 το βράδυ, και μετά από ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα μουσικό και καλλιτεχνικό ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Πυροτεχνήματα και μπαλόνια γέμισαν τον ουρανό της Τρίπολης και σήμαναν την επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου.

Τον κόσμο καλωσόρισε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σπύρος Βρέντας, που ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Πετρινού αλλά και όσους βοήθησαν για να γίνουν οι εκδηλώσεις και επεσήμανε πως στόχος είναι να περάσουν καλά τα παιδιά, αφού ευτυχισμένες γιορτές σημαίνουν ευτυχισμένα παιδιά.

 Ο κ.Δημήτρης Παυλής επεσήμανε πως φέτος ο Δήμος έχει βάλει ψηλά τον πήχυ, αφού η περσινή χρονιά πήγε πολύ καλά όσον αφορά τις εκδηλώσεις και σημείωσε πως καλούν και κόσμο από άλλες περιοχές να έρθουν και να απολαύσουν το εορταστικό πρόγραμμα που είναι για τα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν εκδηλώσεις και για μεγάλους.

Κατόπιν έδωσε τις ευχές του και το σύνθημα για να ανάψει το δέντρο. Με το άναμμα του δέντρου φωτίστηκαν όλα τα στολισμένα δέντρα της πλατείας Πετρινού και ο ουρανός γέμισε πυροτεχνήματα και μπαλόνια.

Σήμερα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30 στην Πλατεία Πετρινού, θα πραγματοποιηθεί η Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και η φωταγώγηση του δέντρου της πόλης.

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου