Kορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης που έχουν προγραμματιστεί.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης που έχουν προγραμματιστεί κορυφώνονται.
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό ανοίγει τις πόρτες του και στα σπιτάκια τα παιδιά, θα παίζουν, θα μαθαίνουν, θα συμμετέχουν στις δράσεις που διοργανώνονται, από 19-12-2015 μέχρι 3-01-2016.
Το τρενάκι θα εξακολουθεί να μας ταξιδεύει στο όνειρο και τη φαντασία.

Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο θα παρουσιαστεί η «Βατραχομυομαχία» από τους Προσκόπους Τρίπολης.
Το 1ο και το 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης θα ανεβάσουν τη θεατρική παράσταση "Βατραχομυομαχία" του Ομήρου. Στην παράσταση θα λάβουν μέρος οι πρόσκοποι της 3ης Ομάδας. Στον χώρο θα λειτουργεί από τις 19:30 και η Χριστουγεννιάτικη Προσκοπική Εορταγορά με χειροποίητες, οικολογικές κατασκευές σε πολύ καλές τιμές, που με κόπο και μεράκι ετοίμασαν οι Επιτροπές Κοινωνικής Συμπαράστασης των δύο Συστημάτων. Την εκδήλωση θα ανοίξουν τα λυκόπουλα της 1ης και της 3ης Αγέλης με σκετς, τραγούδια και πολλές εκπλήξεις. Είσοδος ελεύθερη.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου
Ώρα 08:15 στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου, στη Θεία Λειτουργία θα συμμετάσχει η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Το Εκκλησιαστικό Μικτό Τμήμα της Χορωδίας Τρίπολης, θα ψάλει στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου, την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία του Θεόδωρου Παπακωσταντίνου, προς τιμή του προστάτη της, Αγίου Διονυσίου.

Ώρα 11:00, στην Πλατεία Άρεως θα έχουμε την Αγιοβασιλοποδηλατάδα
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συμμετέχει στον εορτασμό των Χριστουγέννων και γεμίζει την Τρίπολη με δίτροχους Αγιοβασίληδες!

Ώρα 20:00, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, «Μελωδίες Χριστουγέννων»
Η Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης και το Παιδικό τμήμα της Χορωδίας Τρίπολης «τα Σπουργίτια» ερμηνεύουν αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Συμμετέχει η υψίφωνος Γιέλενα Γιοβάνοβιτς-Μπακοπούλου. Μουσική διδασκαλία παιδικής χορωδίας: Διονύσιος Καραφωτιάς, Διευθύνει ο Σωτήρης Κωστούρος.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης. Είσοδος ελεύθερη.

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης