Ολοκλήρωση των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων - Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου κ. Δ. Παυλή και Αντιδημάρχου κ. Σ. Βρέντα Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μετά την ολοκλήρωση των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων που είχε σχεδιάσει και προγραμματίσει ο Δήμος Τρίπολης, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παυλής και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Βρέντας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους αυτούς που συνέβαλλαν στο να πραγματοποιηθούν αλλά και να οργανωθούν οι εκδηλώσεις. Σε όλους αυτούς που υπερέβαλλαν εαυτό έτσι ώστε να καταστήσουμε την Τρίπολη ως κεντρικό Χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Καταρχήν, τα Τοπικά Σύνολα που για άλλη μια φορά απέδειξαν ότι έχουν υψηλό επίπεδο και μπορούν να κάνουν πολύ σημαντικά πράγματα και πάντα με τον Εθελοντισμό που τους διακατέχει, είναι στο πλευρό και στη διάθεση της κοινωνίας μας.

Ευχαριστούν τις χορωδίες μας, Ορφέα και Χορωδία Τρίπολης. Ευχαριστούν την Φιλαρμονική του Δήμου μας. Ευχαριστούν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το Μουσικό Σχολείο Τρίπολης. Ευχαριστούμε το 1ο και 3ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης.

Ευχαριστούν όλους τους καλλιτέχνες, συγκροτήματα και θιάσους που ήρθαν στην πόλη μας και μας παρουσίασαν με ταλέντο την τέχνη τους.

Ευχαριστούν όλους τους Εθελοντές που προσέφεραν απλόχερα τις υπηρεσίες τους και με τη συμμετοχή τους σηματοδότησαν τη συνεισφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

Και ένα Μεγάλο Ευχαριστώ ανήκει στους Υπαλλήλους και Στελέχη του δήμου μας οι οποίοι για άλλη μια φορά απέδειξαν την αγάπη, το ενδιαφέρον και το ζήλο προς την πόλη τους, προς τον Δήμο τους, προς τους συνανθρώπους τους.

Η πόλη μας, ο Δήμος μας αξίζει μόνο τέτοιες επιτυχίες να έχει, και τέτοιες πετυχημένες δράσεις.

Εκ του Γραφείου τύπου

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 20:17

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου