Πρόσκληση Οικονομικής Επιτροπής 27/01/2016

Σας καλούμε εκτάκτως, σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 εδάφιο β του Ν.3852/2010, σήμερα την 27η Ιανουαρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30 να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων στον 1ο όροφο του Νέου Δημαρχείου επί της οδού Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

1) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών: «Αποκομιδή απορριμμάτων στη Δ.Ε. Βαλτετσίου»

2) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών: «Αποκομιδή απορριμμάτων στη Δ.Ε. Σκιρίτιδας»

3) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών: «Αποκομιδή απορριμμάτων στη Δ.Ε. Κορυθίου»

4) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών: «Αποκομιδή απορριμμάτων στη Δ.Ε. Μαντινείας»

5) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών: «Αποκομιδή απορριμμάτων στη Δ.Ε. Τεγέας»

6) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών: «Αποκομιδή απορριμμάτων στη Δ.Ε. Φαλάνθου»

7) Έγκριση δαπάνης και ψήφιση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών: «Αποκομιδή απορριμμάτων στη Δ.Ε. Λεβιδίου»

8) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών: «Μετακίνηση της ομάδας χιονοδρομίας του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Τριπόλεως για τις προπονήσεις και τους αγώνες στα χιονοδρομικά κέντρα Μαινάλου και Καλαβρύτων, για την αθλητική περίοδο Ιανουαρίου 2016- Απριλίου 2016»

9) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών: «Μετακίνηση των μελών του Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών «ΜΟΡΙΑΣ»

10) Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την παροχή υπηρεσιών: Μετακίνηση των μαθητών της Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου Τεγέας στην Κρήτη για εκπαιδευτική επίσκεψη στα ΑΕΙ και ΤΕΙ του νησιού.

Λόγοι του κατεπείγοντος:

1. έως και 7. Άμεση ανάγκη αποκομιδής των απορριμμάτων για εξασφάλιση της δημόσιας υγείας
8. Έναρξη προπονήσεων
9. Η διεξαγωγή της εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναρκαδικού Αθλητικού Ομίλου Κωφών «ΜΟΡΙΑΣ» στις 30-1-2016
10. Αναγκαιότητα κράτησης εισιτηρίων για την μετακίνηση των μαθητών

Σε περίπτωση κωλύματός σας παρακαλούμε όπως μας ειδοποιήσετε εγκαίρως, ώστε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Της Οικονομικής Επιτροπής

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης