Πρόσκληση Δ.Σ. 23-02-2016

Σας καλούμε την 23η Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Tρίτη και ώρα 20.00 να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:


1. Αδυναμία εκτέλεσης υπηρεσίας.
2. Αδυναμία εκτέλεσης υπηρεσίας.
3. Αδυναμία εκτέλεσης υπηρεσίας.
4. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης στους Δελή Βασιλική, Δελή Δημήτριο και Δελή Πέτρο για οικοπεδική έκταση στην πράξη εφαρμογής Σχ. Πόλεως πολεοδομικής ενότητας Φιλικών.
5. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης στους Βασίλειο και Γεώργιο Καλογερόπουλο για οικοπεδική έκταση της ιδιοκτησίας με Κ.Α. 0408013 στην πράξη εφαρμογής Σχ. Πόλεως πολεοδομικής ενότητας Φιλικών.
6. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης στην Βαρβέρη Παναγιώτα για οικοπεδική έκταση στην πράξη εφαρμογής Σχ. Πόλεως πολεοδομικής ενότητας Φιλικών.
7. Έγκριση καταβολής αποζημίωσης στην κ. Καραμάνη Καλλιόπη, για οικοπεδική έκταση της ιδιοκτησίας με Κ.Α. 0411006 στην πράξη εφαρμογής Σχ. Πόλεως πολεοδομικής ενότητας Φιλικών.
8. Παράταση προθεσμίας του έργου: «Κατασκευή πεζοδρομίων στην οδό Ναυπλίου (είσοδος πόλης) – Ολοκλήρωση νησίδας οδού Τάπιας».
9. Έγκριση ηλεκτροδότησης στον εξωτερικό χώρο του Ι.Ν.Προφήτη Ηλία στα Χάνια Σκοπής Δήμου Τρίπολης.
10. Εκμίσθωση δημοτικού περιπτέρου πάρκου Παλαιάς Δεξαμενής στην Δ.Κ. Τρίπολης.
11. Ολοκλήρωση διαδικασιών αποδοχής δωρεάς.
12. Διαγραφή βεβαιωμένων οφειλών.
13. Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση αποκριάτικης εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Α.Ο. Μαντινειακός στις 27/2/2016 στην Τ.Κ.Νεοχωρίου Δήμου Τρίπολης.
14. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμφιθέας «Η Αγία Αικατερίνη».
15. Περί επιχορήγησης του Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αρτεμισίου.
16. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για τραπεζοκαθίσματα σε κατάστημα ιδιοκτησίας Μπουρέκα Κωνσταντίνας του Αντωνίου που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 55 στην Τρίπολη.
17. Αναμόρφωση προυπολογισμού για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια υλικού 3ΑΒ για τη συντήρηση οδοποιίας Δήμου Τρίπολης.
18. Ηλεκτροδότηση πίλαρ.
19. Οικονομική Ενίσχυση.
20. Οικονομική Ενίσχυση.
21. Οικονομική Ενίσχυση.
22. Ορισμός Επιτροπής Διοίκησης του Κοινωνικού Οδοντιατρείου.
23. Διοργάνωση εκδήλωσης τιμής ένεκεν στον Αρκάδα Ανθυπολοχαγό Δημακόπουλο Ιωάννη ο οποίος θυσιάστηκε πολεμώντας για την ελευθερία της Πατρίδας μας στο ολοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου το 1866 (150 χρόνια από το ολοκαύτωμα της μονής Αρκαδίου στο Ρέθυμνο).
24. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή τοιχείου αντιστήριξης στη θέση Αλώνα Τ.Κ.Καλτεζών».
25. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: « Πλακόστρωση στη θέση Αλώνα Καλτεζών».
26. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Ανάπλαση περιβάλλοντα χώρου Δημοτικού Σχολείου Δεμιρίου».
27. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: « Συντήρηση κτιρίου Τσιχριτζή».
28. Έγκριση του 1ου ΑΠΕ του έργου: «Αντιστήριξη Δημοτικής Οδού στην Τ.Κ. Μάναρη Δήμου Τρίπολης».
29. Συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης προσφορών για προμήθειες του Δήμου έτους 2016 αξίας έως 15.000,00 € με ΦΠΑ.
30. Συγκρότηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών του Δήμου έτους 2016.
31. Ορισμός μέλους (ή μελών) επιτροπών παραλαβής εργασιών του Δήμου έτους 2016.
32. Υπόδειξη μελών για τη συγκρότηση Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αμπελοοινικών θεμάτων.
33. Άξονες ανάπτυξης εργασιών της επιτροπής στρατηγικής μακροχρόνιας πολιτιστικής ανάπτυξης του Δήμου Τρίπολης.
34. Ανακοίνωση επιστολών στήριξης για την υποψηφιότητα της πολιτιστικής πρωτεύουσας από τις ομοσπονδίες Αρκάδων, Αυστραλίας, Καναδά και Ηνωμένων Πολιτειών.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πρόσκληση Δ.Σ. 17-02-2016 Πρόσκληση Δ.Σ. 08-03-2016 »

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης