Μαζεύουμε καπάκια για καλό σκοπό!! Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στα πλαίσια της ζωντανής σύνδεσης που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας από την εκπομπή «Μπράβο Ρούλα» καλούμε τον κόσμο της Τρίπολης να συγκεντρωθεί στην Πλατεία Πέτρινου, το Σάββατο 18 Ιουνίου και ώρα 9.00 το βράδυ, με σκοπό να φέρει μαζί του όσο πιο πολλά πλαστικά καπάκια μπορεί!

 

Σκοπός είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με κινήσεις ανταποδοτικού φιλανθρωπικού χαρακτήρα ενώ στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα καπάκια που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν αμέσως μετά την εκπομπή στον σύλλογο ΑΜΕΑ Τρίπολης για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων.

Σημαντικό: Όποιος επιθυμεί μπορεί να παραδώσει τσάντες με πλαστικά καπάκια στα γραφεία ΑΜΕΑ Τρίπολης στο κέντρο της πόλης  -(Παλαιό Δημαρχείο,  Εθνικής Αντίστασης 43)

Μην ξεχνάτε:  Ένα αναπηρικό αμαξίδιο αντιστοιχεί σε έναν τόνο καπάκια (εμφιαλωμένου νερού και αναψυκτικών). Ας συγκεντρώσουμε πολύ περισσότερα!

*Η ενότητα αυτή χορηγείται από την Wind, όπου στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν (25-Ιουνίου-2016) θα γίνει ψηφοφορία και μια από τις πόλεις ή νησιά που έχουν συμμετέχει, θα κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο 6.000€! Αυτό το ποσό θα δοθεί για έναν φιλανθρωπικό σκοπό

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016 12:20

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου