Διοργάνωση του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Δημοτικών ΜΜΕ στην Τρίπολη Κύριο

Σε μια κοινή συνέντευξη τύπου που δόθηκε σήμερα στα γραφεία της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δήμήτρης Παυλής, μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΠΕ κ. Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο, μίλησαν για την πρωτοβουλία διοργάνωσης από μέρους της ΔΕΠΕ, του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Δημοτικών ΜΜΕ που χαίρει της θερμής υποστήριξης του Δήμου Τρίπολης και θα πραγματοποιηθεί στη πόλη μας, το Σάββατο 2 Ιουλίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, φιλοξενώντας σχεδόν το σύνολο των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών μέσων, εκπροσώπους της πολιτείας, του τύπου, των πολιτικών κομμάτων, προέδρους δημοσιογραφικών ενώσεων, βουλευτές του νομού και εκπροσώπους της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

 

Μια τέτοια πρωτοβουλία διοργάνωσης, σύμφωνα με τον κ.Σωτηρόπουλο, όχι μόνο θα φέρει στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος την πόλη μας αλλά και θα αποτελέσει τη βάση μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης σε θέματα που αφορούν στο παρόν και το μέλλον των Δημοτικών ΜΜΕ.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, ευχαρίστησε το προσωπικό της ΔΕΠΕ για την ιδέα διοργάνωσης ενός τέτοιου συνεδρίου, που για πρώτη φορά υλοποιείται στην Ελλάδα, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων για την μελλοντική προοπτική των Δημοτικών επιχειρήσεων αλλά και για την ευθύνη καλύτερης, αξιόπιστης και με σοβαρότητα μετάδοσης πληροφοριών.

Κλείνοντας, ο κ.Παυλής, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο, αναφέροντας πως τα Δημοτικά ΜΜΕ και όλοι οι συμμετέχοντες προσκεκλημένοι, όχι μόνο θα συμμετάσχουν στις εργασίες του επικείμενου συνεδρίου παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες εισηγήσεις,  αλλά θα έχουν και την χαρά να επισκεφτούν και να γνωρίσουν καλύτερα την Αρκαδία.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 21:10

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου