Βραβεύτηκε ο ιδρυτής του Δ.Ρ. Τρίπολης, Δ. Κωνσταντόπουλος

Στη διάρκεια διεξαγωγής του 1ου πανελληνίου συνεδρίου Δημοτικών ΜΜΕ, η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παυλής βράβευσαν, ως ελάχιστο φόρο τιμής, τον ιδρυτή του σταθμού, πρώην δήμαρχο Τρίπολης και τ. Νομάρχη Αρκαδίας, κ. Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Ο δήμαρχος Τρίπολης, Δ. Παυλής, επαίνεσε αυτή την πρωτοβουλία που είχε λάβει ο κ. Κωνσταντόπουλος το 1989, αναφέροντας ότι, ενώ αρκετοί δήμοι στη χώρα δεν έχουν Δημοτικό ΜΜΕ, η Τρίπολη έχει αυτή την «ευτυχία», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο κ. Κωνσταντόπουλος είχε την προνοητικότητα να πρωτοστατήσει και σήμερα το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης να έχει καθιερωθεί πλέον στη συνείδηση του πολίτη, ως επίκαιρο και αξιόπιστο μέσο, κάτι το οποίο το οφείλουμε όπως είπε στον κ. Κωνσταντόπουλο, ευχαριστώντας τον.

Λαμβάνοντας το λόγο, ο κ. Κωνσταντόπουλος, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε, εκ μέρους όλων (πολιτών, εργαζόμενων του δήμου και δημοτικών συμβούλων, όσων είχαν εργαστεί για να λειτουργήσει το Δημοτικό Ραδιόφωνο), το δήμαρχο και το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης για την τιμή που του έκαναν, κάνοντας μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, για το πώς δημιουργήθηκε ο σταθμός και την πρώτη του «βάση» στην οδό Λαγοπάτη, σε δύσκολες εποχές και σε έντονη πολιτική αντιπαράθεση.

Τόνισε ότι το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης δεν λειτούργησε ποτέ ως παραταξιακό ραδιόφωνο, είχε πάντα ελεύθερο βήμα και εξακολουθεί να προσφέρει έγκαιρη, έγκυρη και πλήρη ενημέρωση και ψυχαγωγία, έχει μεγάλη ακροαματικότητα και ευχήθηκε να συνεχίσει αυτή την ανοδική πορεία, συστήνοντας να είναι όλοι οι εργαζόμενοι ενωμένοι για να πετύχουν πολλά και αξιόλογα πράγματα.

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου