ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ δημοτικού περιπτέρου («Σαλέ»), που βρίσκεται στο πάρκο της Πλατείας Άρεως, στη Δ.Κ. Τρίπολης.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ

δημοτικού περιπτέρου («Σαλέ»), που βρίσκεται στο πάρκο της Πλατείας Άρεως, στη Δ.Κ. Τρίπολης

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ

ότι εκτίθεται σε δημόσια πλειοδοτική δημοπρασία, για εκμίσθωση, το δημοτικό περίπτερο (ξύλινο «Σαλέ»), που έχει στην ιδιοκτησία του ο Δήμος και το οποίο βρίσκεται εντός του πάρκου της Πλατείας Άρεως, στη Δ.Κ. Τρίπολης και ειδικότερα στη βόρεια πλευρά αυτού, μαζί με όλα τα στερεά συνδεδεμένα με το έδαφος ή το οίκημα αντικείμενα, εργαλεία κ.λ.π., και θα λειτουργήσει ως εστιατόριο - BAR - αναψυκτήριο - καφετέρια και θα λειτουργεί με τις προϋποθέσεις της κατηγορίας πολυτελείας. Ο μισθωτής δεν δικαιούται να χρησιμοποιήσει το μίσθιο προς άσκηση άλλων επαγγελμάτων ή δραστηριοτήτων.

            Η δημοπρασία θα είναι φανερή πλειοδοτική και θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Τρίπολης, στη Διεύθυνση Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης (1ος όροφος, αίθουσα συσκέψεων), την 23η του μήνα Νοεμβρίου, του έτους 2016, ημέρα Τετάρτη, ενώπιον της κατά Νόμο αρμόδιας επιτροπής.

Ώρα έναρξης αποδοχής προσφορών: 11.00 π.μ.

Ώρα λήξης αποδοχής προσφορών: 12.00 το μεσημέρι

Στην περίπτωση που η δημοπρασία αποβεί άκαρπη για οποιοδήποτε λόγο, θα επαναληφθεί μετά από δύο εβδομάδες από την αρχική δημοπρασία, την ίδια ημέρα, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης της δημοπρασίας παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Τμήμα Εσόδων και Δημοτικής Περιουσίας, στη Διεύθυνση Λαγοπάτη 45 και Αταλάντης, (4ος όροφος), τηλ.: 2713-600463.

 
 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Δημήτριος Παυλής

 

 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ