Τακτική Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής 28-04-2017

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σας καλούμε την 28η Απριλίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:30΄ να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του νέου Δημαρχείου για τακτική  Συνεδρίαση  της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σύμφωνα με το άρθρο 75 παρ. 6 του Ν. 3852/2010   προς λήψη απόφασης για το παρακάτω  θέμα:

  1. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατ/μα «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής & Διάθεσης Πρόχειρου Γεύματος» ιδιοκτησίας της κ. Ζούζουλα Αντιγόνη του Χρήστου «ZCoffe & Snack» που βρίσκεται στην οδό Σπάρτης 4 στην Τρίπολη.
  2. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατ/μα «Εστιατόριο» ιδιοκτησίας της κ. Τυροβολά Αικατερίνη του Ιωάννη «NTEZIDERO αλά Ελληνικά» που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Δολιανών 1 & Χρυσοστόμου Σμύρνης στην Τρίπολη.
  3. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατ/μα «Επιχείρηση Μαζικής Εστίασης Παρασκευής & Διάθεσης Πλήρους Γεύματος (Σνακ Μπαρ)» ιδιοκτησίας του κ. Φιλόπουλου Σαράντου  του Γρηγορίου «Το Στέκι» που βρίσκεται στην οδό Επισκόπυ Άνθιμου 11 στην Τρίπολη.
  4. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατ/μα  ιδιοκτησίας της εταιρείας  Γ. Παπαναστασίου – Ι. Κουτσογιάννη ΟΕ «KALLISTO» που βρίσκεται επί της πλατείας Άρεως στην Τρίπολη.
  5. Παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατ/μα «Επιχείρηση Αναψυχής (Αναψυκτήριο χωρίς παρασκευαστήριο)» ιδιοκτησίας του κ. Κόλλια Ρήγα του Ηλία «PRAYERS» που βρίσκεται στην οδό 28ης Οκτωβρίου 32 στην Τρίπολη.

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε έγκαιρα ώστε να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος.

                                                                               Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

TΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

 

 

 

 

      ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ  

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Μαΐου 2017 10:59

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου