Δωρεά Lidl Hellas στο Βοσυνιώτειο Ίδρυμα του Δήμου Τρίπολης

Μια σημαντική προσφορά πραγματοποιήθηκε από την Lidl Hellas μετά από αίτημα του Δήμου Τρίπολης στο Βοσυνιώτειο Ίδρυμα.

Σήμερα,Πέμπτη 12 Οκτωβρίου,το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε παραλαβή προιόντων - δωρεά της Lidl Hellas προς το Βοσυνιώτειο Ίδρυμα του Δήμου Τρίπολης.

Στο γνωστό σούπερ μάρκετ της πόλης μας βρέθηκαν ο πρόεδρος του Βοσυνιώτειου Ιδρύματος,Γιώργος Σαμαρτζής και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης,Γιώργος Θεοδωρακόπουλος.

 

Ο κ. Σαμαρτζής ευχαρίστησε εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου,των εργαζομένων και των φιλοξενούμενων παιδιών την Lidl Hellas για την ευγενική προσφορά της μετά από παρέμβαση του Δήμου Τρίπολης τονίζοντας πως έγινε μια σημαντική δωρεά σε αναλώσιμα είδη για τον σταθμό.Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Βοσυνιώτειο Ίδρυμα επισημαίνοντας πως τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά και στην κατάλληλη στιγμή ήρθε η σημαντική χορηγία της Lidl Hellas. Επίσης κάλεσε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία επιθυμεί να βοηθήσει το Βοσυνιώτειο Ίδρυμα και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:"Μας συγκίνησε η προσφορά τους,η ενέργεια και η άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του Δήμου Τρίπολης".

 

Ύστερα με την σειρά του ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος ευχαρίστησε την Lidl Hellas για την προσφορά της και με μεγάλη χαρά παρέλαβαν κάποια πράγματα.Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση που αποτελεί παράδειγμα για όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας για να στηρίζουν τις δομές του Δήμου.Ωστόσο ευχαρίστησε και τον πρόεδρο του Βοσυνιώτειου Ιδρύματος, Γιώργο Σαμαρτζή τονίζοντας πως καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια σε έναν πρώην προβληματικό σταθμό που αρχίζει να εξυγιαίνεται και υπάρχει η προοπτική για την σωστή λειτουργία του στο μέλλον.

Πολυμέσα

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου