Ο Δήμαρχος Τρίπολης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου (video - pics)

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, έκοψε η διοίκηση της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης.

Παρουσία του γενικού γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, τέως προέδρου, Βασίλη Σεβαστή και του δημάρχου της Τρίπολης, κ. Δημήτρη Παυλή.

dimos2

Δημήτρης Παυλής: «Προσπαθούμε το Αθλητικό Κέντρο το οποίο διαθέτουμε να το βελτιώσουμε. Θα προσπαθήσουμε στο άμεσο μέλλον μέχρι το 2018 όπου υπάρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός, ο κλασικός αθλητισμός και οι αγώνες που θα γίνονται, να γίνονται με ασφάλεια και δυνατότητες οι οποίες πραγματικά τις βρίσκουμε και στην Ευρώπη.

Ο στόχος μας είναι τα επόμενα 2-3 χρόνια να είναι από τα κορυφαία στάδια στη χώρα! Αυτά βέβαια δεν γίνονται από μόνα τους. Θέλει προσπάθεια και από την πλευρά μας και η Ομοσπονδία θα είναι στο πλευρό μας και είμαι βέβαιος γι’ αυτό. Βέβαια θα πρέπει να μην σταματάμε ποτέ να διεκδικούμε, προκειμένου να καταφέρνουμε να βελτιώνουμε τις συνθήκες. Αυτά που σας είπα σήμερα να τα αποτυπώσετε στο μυαλό σας και να κρίνεται όχι εμένα αλλά αυτά τα οποία λέω σε βάθος χρόνου ώστε να πραγματοποιηθούν οι κοινή στόχοι μας.».

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της κεντρικής διοίκησης του ΣΕΓΑΣ (Μπόλας, Αργειτάκη, Παχατουρίδου), τεχνικοί σύμβουλοι, τεχνικοί ανάπτυξης, σωματειακοί προπονητές, παράγοντες συλλόγων, το δ.σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.

 

dimos3

Πολυμέσα

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου