Για τα έργα υποδομών που αφορούν την παιδεία στην Τρίπολη μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης (video)

Σε συνέντευξη Τύπου ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, μίλησε για τα πολλαπλά κέρδη που αποκόμισε ο Δήμος Τρίπολης από το 10ο Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πελοποννήσου, πάνω σε θέματα υποδομών που έχουν άμεση σχέση με την παιδεία στην Τρίπολη.

Μεταξύ των θεμάτων που ανέλυσε ο κ. Παυλής, ήταν και η παραχώρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τονίζοντας ότι «το Πανεπιστήμιο πρέπει να στηριχθεί και να ισχυροποιηθεί διότι κινδυνεύει».

«Υπήρξαν ισχυρά συμφέροντα αλλά τώρα με την εκμετάλλευση που θα γίνει και θα τρέξει άμεσα και έως το καλοκαίρι θα δωθεί ο χώρος, θα έχει υπογραφεί η μεταφορά στο Πανεπιστήμιο». Ο Δήμαρχος ανέφερε ότι ο χώρος είναι μεγάλος και μπορούν να γίνουν πολλές δομές, όπως εστίες για τους φοιτητές, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν ακόμα και νέα ιδρύματα.

Επίσης, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα έργα που θα γίνουν στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Τρίπολης, στο ΕΠΑΛ, το Μουσικό Σχολείο, το Ειδικό Σχολείο αλλά και το ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ.

Πολυμέσα

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου