×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρόσκληση Δ.Σ 26-6-2018

Σας καλούμε την 26η Ιουνίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 να προσέλθετε στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Μεγάρου Γκλίνου» της Τ.Κ. Νεστάνης Δήμου Τρίπολης, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 67 παρ. 10 του Ν.3852/2010 και της υπ’ αριθμ. 468/2018 Α.Δ.Σ. , για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

 

 1. Περί έγκρισης απολογισμού οικονομικού έτους 2015 του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία: «Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης».
 2. Περί έγκρισης απολογισμού οικονομικού έτους 2016 του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία: «Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης».
 3. Περί έγκρισης απολογισμού οικονομικού έτους 2017 του Νομικού Προσώπου με την επωνυμία: «Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης».
 4. Περί έγκρισης επιχορήγησης της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης και Επικοινωνίας Δήμου Τρίπολης.
 5. Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την εκτέλεση της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων για την ασφάλιση δημοτικής οδού στην Τ.Κ. Κερασιάς του Δήμου Τρίπολης».
 6. Ορισμός πιστωτικών ιδρυμάτων για το άνοιγμα λογαριασμών ειδικού σκοπού που αφορούν την πάγια προκαταβολή των Δημοτικών ή Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου και ορισμός υπολόγων διαχειριστών των ανωτέρω λογαριασμών.
 7. Παραχώρηση χρήσης ή μη, χώρου στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου της Τ.Κ. Μερκοβουνίου στον Προοδευτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο μερκοβουνίου.
 8. Παραχώρηση χρήσης χώρου στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου της Τ.Κ. Μερκοβουνίου στο Υπουργείο Πολιτισμού.
 9. Διαγραφή μισθωμάτων λόγω μεταβίβασης της μίσθωσης των γραφείων στο κτίριο του Δήμου Τρίπολης επί των οδών Ανωνύμου και Αποστολοπούλου (Ο.Τ.265), στην Τρίπολη.
 10. Διαγραφές βεβαιωμένων οφειλών Επιβολής Κοινωνικής Εισφοράς.
 11. Επιστροφή Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού.
 12. Χορήγηση άδειας χρήσης της Πλατείας Άρεως και της Πλατείας Πετρινού για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλλων, με διεξαγωγή θεατρικών δρώμενων.
 13. Συμμετοχή του Δήμου στην οργάνωση της αποστολή συμμετοχής των αθλητών του ΚΟΑΤ στις διοργανώσεις του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης.
 14. Παραχώρηση χρήσης χώρων του διδακτηρίου του Δημοτικού Σχολείου Ριζών για την πραγματοποίηση της ετήσιας εκδήλωσης του Χορευτικού Συλλόγου «ΤΕΓΕΑ».
 15. Παραχώρηση χρήσης του προαύλιου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Νεστάνης, στον Αθλητικό Όμιλο Νεστάνης για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων.
 16. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Μηλιάς «Η ΝΕΑ ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ».
 17. Περί επιχορήγησης του Αγροτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λιθοβουνίων.
 18. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού και Προοδευτικού Συλλόγου Παρθενίου «Ο ΤΗΛΕΦΟΣ».
 19. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρίου.
 20. Περί επιχορήγησης του Αγροτικού Συλλόγου Μανθυρέας.
 21. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Δάφνης.
 22. Περί επιχορήγησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλέας «Η ΑΛΕΑ ΑΘΗΝΑ».
 23. Οργάνωση – πραγματοποίηση εκδήλωσης για τον εορτασμό της Τ.Κ. Κυριακής στην Τ.Κ. Στρίγκου ΔΕ Τεγέας Δήμου Τρίπολης, στις 6/7/2018.
 24. Διοργάνωση εκδηλώσεων εορτασμού της Αγ. Παρασκευής στην Τ.Κ. Μαγούλας Δήμου Τρίπολης, στις 25/7/2018.
 25. Διοργάνωση – πραγματοποίηση εκδήλωσης για τον εορτασμό της μνήμης του Προφήτη Ηλία στην Τ.Κ. Κανδάλου, Δ.Ε. Τεγέας Δήμου Τρίπολης, στις 20/7/2018/.
 26. Διοργάνωση εκδηλώσεων εορτασμού της Αγ. Παρασκευής στην Τ.Κ. Λίμνης Δήμου Τρίπολης, στις 26/7/2018.
 27. Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση – πραγματοποίηση εκδήλωσης για τον εορτασμό της Αγ. Άννης στην Τ.Κ. Βουνού Δήμου Τρίπολης, στις 24/7/2018.
 28. Διοργάνωση εκδήλωσης εορτασμού της μνήμης του ολοκαυτώματος της Βλαχέρνας από τους Γερμανούς, στις 22/7/2018.
 29. Φιλοξενία είκοσι (20) ατόμων προσκόπων από το Βέλγιο στην Τ.Κ. Σιλίμνας Δήμου Τρίπολης για δέκα μέρες, προκειμένου να συμβάλλουν στη διάνοιξη μονοπατιών της περιοχής τουριστικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος από 2-7/7/2018.
 30. Χορήγηση άδειας παραγωγού λαϊκών αγορών.
 31. Χορήγηση άδειας παραγωγού λαϊκών αγορών.
 32. Έγκριση μετακίνησης Οργανωτικής Επιτροπής Καινοτομίας Δήμου Τρίπολης μέλους για την συμμετοχή τους στο 2ο Μαραθώνιο Καινοτομίας για έξυπνες πόλεις ΚΕΔΕ CityChallenge
 33. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Συντήρηση Αγροτικής Οδοποιίας Δ.Ε. Τεγέας».
 34. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσιών.
 35. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής γενικών υπηρεσιών.
 36. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής γενικών παρεχόμενων υπηρεσιών.
 37. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής γενικών παρεχόμενων υπηρεσιών.
 38. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής γενικών παρεχόμενων υπηρεσιών.
 39. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσίας.
 40. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής γενικών υπηρεσιών.
 41. Περί επιχορήγησης του Εξωραϊστικού – Μορφωτικού – Αθλητικού Συλλόγου Σκοπής.
 42. Περί επιχορήγησης του Αθλητικού Ομίλου Νεστάνης.
 43. Απευθείας εκμίσθωση των καταστημάτων υπ’ αριθμ. 20 & 21 της Δημοτικής Αγοράς της Πλατείας βαλτετσίου, στη Δ.Κ. Τρίπολης.
 44. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης της Πλατείας της Τ.Κ. Δάφνης στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δάφνης «Η Μεταμόρφωση», στις 19/7/2018 και 20/7/2018.
 45. Δωρεάν παραχώρηση ή μη, χρήσης του δημοτικού ακινήτου «Μέγαρο Γκλίνου», της Τ.Κ. Νεστάνης, στον Προοδευτικό Σύλλογο Νεστάνης.
 46. Δωρεάν παραχώρηση χρήσης της Πλατείας της Τ.Κ. Λιθοβουνίων στον «Αγροτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Λιθοβουνίων, στις 8-7-2018.
 47. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής υπηρεσιών & προμηθειών.
 48. Γνωμοδότηση επί ενστάσεων που υποβλήθηκαν κατά της υπ. αριθ. 1/2017πράξης αναλογισμού, αποζημιώσεως και τακτοποιήσεως ιδιοκτησιών στη συμβολή των οδών Σαχτούρη, Μυστρά και Αταλάντης έμπροσθεν των Ο.Τ. 18α, 13, 12, 60 και 61 του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως Τρίπολης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πρόσκληση Δ.Σ 11-06-2018 Πρόσκληση Δ.Σ 11-07-2018 »

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης