×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόσκληση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης 05/07/2018

Σας καλούμε την 5η Ιουλίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» με την επωνυμία «Τουριστικό και Σια Ε.Ε.» που βρίσκεται επί της πλατείας Άρεως στην Τρίπολη.
  2. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «Καφετέρια – σνακ μπαρ» με την επωνυμία «Τσόπελας Ιωάννης και Σια Ο.Ε.» που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 9 στην Τρίπολη.
  3. Γνωμοδότηση για την «Έκδοση Απόφασης Έγκρισης Υφιστάμενης Κυκλοφοριακής Σύνδεσης Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων, λόγω προσαρμογής με το Π.Δ. 118/06 (υπόδειγμα 2), ιδιοκτησίας Μαντή Αιμιλίας με ενοικιαστή τον Μαντή Νικόλαο, επί της οδού Ναυπλίου 121 (Ο.Τ.: 614) του Δήμου Τρίπολης».
  4. Γνωμοδότηση για την «Έκδοση Απόφασης Έγκρισης Υφιστάμενης Κυκλοφοριακής Σύνδεσης Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων, λόγω προσαρμογής με το Π.Δ. 118/06 (υπόδειγμα 2), ιδιοκτησίας Καψιμάλη Νικολάου με ενοικιαστή την Γεώργιος Παν. Δεληγιάννης & Σια Ε.Ε., επί της οδού Ναυπλίου 4 (Ο.Τ.: 11β) του Δήμου Τρίπολης».
  5. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
  6. ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ