Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για τo χώρο εναπόθεσης των απορριμμάτων στον άγιο Βλάση

Εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την παράταση που ζητάει ο Δήμος Τρίπολης στο χώρο εναπόθεσης των απορριμμάτων στον Άγιο Βλάση, με τους συνηγόρους τον δυο πλευρών να καταθέτουν τα στοιχειά τους στην πρόεδρο του δικαστηρίου.

Η δίκη κράτησε αρκετή ώρα καθώς κατέθεσαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής  άλλα και κάτοικοι της περιοχής. Η πρόεδρος έδωσε διορία μέχρι τις 28 του μήνα για να καταθέσουν υπομνήματα και στην πορεία να βγει αυτή απόφαση.

Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής:

Σήμερα εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για την παράταση που ζητάει ο Δήμος στο χώρο εναπόθεσης των απορριμμάτων στον άγιο Βλάση.

Ζητήθηκε από τους δικηγόρους διορία μέχρι τις 28 του μήνα για να καταθέσουν υπομνήματα και στην πορεία να βγει αυτή η απόφαση. Ο δήμος έχει δρομολογήσει τις εξελίξεις στην περιοχή του Μεγαβουνίου και ταυτόχρονα προγραμματίζει και την αποκατάσταση όλων των παράνομων ΧΑΔΑ που υπάρχουν για να αποκατασταθούν. Ζητάμε το χρόνο που δικαιούμαστε τον οποίο δεν τον είχαμε μέχρι σήμερα, λόγω των δικαστικών αποφάσεων και της εμπλοκής που υπήρχε στο Μέγαβουνι όπου εκδικάζονταν καταγγελίες διαφόρων δημοτών είτε από τους φερόμενος ιδιοκτήτες για την ιδιοκτησία του χώρου αυτού.


Όλα αυτά τελεσιδίκησαν στα τέλη Δεκεμβρίου του 2018 και αυτή τη στιγμή θα συνεχίσουμε σύμφωνα με το πρόγραμμα μας τις παρεμβάσεις στο χώρο προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία στο Μέγαβουνι το οποίο βέβαια είναι ανεξάρτητο από την τελική λύση, διότι αυτό χαρακτηρίζεται ως προσωρινή μεταβατική διαχείριση.

Το έργο αυτό θα είναι μια παρακαταθήκη για το μέλλον ώστε να μπορεί ο Δήμος να κάνει αυτά που ο ΠΕΣΔΑ ορίζει για το συγκεκριμένο χώρο άρα πρόκειται για ένα έργο το οποίο κρίνεται απαραίτητο και σε κάθε περίπτωση ελπίζουμε να μην υπάρξουν άλλα εμπόδια.

Είμαι αισιόδοξος για την απόφαση του δικαστηρίου και μετά συνεχίζουμε τη δουλειά μας.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019 10:48

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου