×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νέα έγγραφα στη δημοσιότητα για τον Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης από τον Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης Γ.Θεοδωρακόπουλο

Σε συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, παρουσίασε σήμερα νέο έγγραφο, που αφορά στον πολιτιστικό φιλοζωικό σύλλογο Τρίπολης.

 

Αρχικά ο κ. Θεοδωρακόπουλος μιλώντας για τον φιλοζωικό σύλλογο Τρίπολης δήλωσε, πως δεν θα πρέπει να λέγεται πολιτιστικός, αλλά πολιτικός, κατηγορώντας τον πρόεδρο για αντιπολιτευτικό λόγο κατά τη συνάντηση που έγινε για τα αδέσποτα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις καταγγελίες του φιλοζωικού συλλόγου περί πλαστογραφημένων και παραποιημένων εγγράφων, λέγοντας: «Διέψευσαν το πρώτο έγγραφο, που παρουσίασα και μιλούν για πλαστογραφία και παραποίηση στοιχείων, αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Το έγγραφο που σας παρουσιάζω σήμερα, είναι δημοσιευμένο στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ και είναι η πρόταση του φιλοζωικού συλλόγου Τρίπολης προς τον Δήμο Γορτυνίας. Πρόκειται για ακριβώς το ίδιο κείμενο με αυτό που δόθηκε στο Δήμο Τρίπολης, με τα ίδια μάλιστα ποσά. Αυτό το κείμενο ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά μετέπειτα απορρίφθηκε».

Παράλληλα ο κ. Θεοδωρακόπουλος επανέλαβε, πως η Δημοτική Αρχή θα κινήσει όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες, ενώ όπως δήλωσε, περιμένει παραιτήσεις από τον φιλοζωικό σύλλογο. «Αυτός ο σύλλογος πρέπει να αλλάξει ρότα και να απαρτίζεται από πραγματικούς φιλόζωους. Φιλόζωοι επιχειρηματίες δεν χωράνε», τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ σχολίασε το πρόσφατο δελτίο Τύπου του συλλόγου – το οποίο χαρακτήρισε ως κατάπτυστο και ως μια προσπάθεια από πλευράς του συλλόγου, να θιγούν υπολήψεις ανθρώπων.«Πλέον αυτά δεν περνάνε. Οι πολίτες έχουν καταλάβει τι γίνεται. Ο κ. Σταματόπουλος έχει κάνει τα πάντα. Δίνει αγώνα για να ολοκληρωθεί το ενδιαίτημα, μαζί με τον Δήμαρχο», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Επιπλέον ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης μίλησε για τις απαιτήσεις του φιλοζωικού από το Δήμο Τρίπολης, υπογραμμίζοντας: «Είχαν απαίτηση, να δώσουμε χρήματα για να στειρώσουν τα σκυλιά που έχουν σε δικό τους χώρο τους στο Άστρος, δηλαδή σε έναν άλλο Δήμο. Απαιτούν από το Δήμο Τρίπολης, να δίνει ανεξέλεγκτα χρήματα και να πληρώνουν οι δημότες. Αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Σε άλλους Δήμου υπάρχει άψογη συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία. Εδώ ο κ. Σταματόπουλος παλεύει μόνος του».

Τέλος κλείνοντας τόνισε, πως οποιαδήποτε ενέργεια του φιλοζωικού – χωρίς την ύπαρξη κάποιου συμφωνητικού με τον Δήμο Τρίπολης – είναι παράνομη, ενώ ζήτησε εκ νέου από τον πολιτιστικό φιλοζωικό σύλλογο Τρίπολης να καταθέσει το καταστατικό του με το αποτέλεσμα των αρχαιρεσιών, για να μπορέσει να καταρτίσει ο κ. Σταματόπουλος την πενταμελή επιτροπή, όπως ορίζει ο νόμος.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 21:47

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης