Ο Δήμος Τρίπολης αρωγός στην 1η Εκπαιδευτική Ημερίδα για τις νέες προοπτικές στην Ογκολογία (video)

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής παραβρέθηκε στην 1η Εκπαιδευτική Ημερίδα με θέμα: «Οι νέες προοπτικές στην Ογκολογία» η οποία διεξήχθη στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη στο Κάψια Αρκαδίας στις 2 Μαρτίου 2019.

 

Σε ένα σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Παυλής ανέφερε:

"Υποδεχόμαστε την πρώτη Εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα οι νέες προοπτικές στην Ογκολογία που συνδιοργανώνεται από το αρχέγονο κύτταρο και το Ογκολογικό τμήμα του Παναρκαδικού νοσοκομείου Τρίπολης.

Ή παρουσία σας και η κατάθεση των εισηγήσεων σας αναμφίβολα θα συνεισφέρουν στον συγκεκριμένο επιστημονικό διάλογο αλλά έρχονται πέραν αυτού να εμπλουτίσουν την υγιή και δυναμική σχέση που χτίζεται καθημερινά μεταξύ της τοπικής κοινωνίας και της επιστημονικής κοινότητας λειτουργώντας προσθετικά στην αξιακή αναβάθμιση της περιοχής μας.

payliso ogkologia kapsia 2

Πραγματικά συγχαίρουμε τους διοργανωτές που με τις πρωτοβουλίες τους και την δική τους προσπάθεια για μία ακόμα φορά δίνουν την δυνατότητα της άμεσης επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφόρησης πάνω σε βασικά ερωτήματα στον τομέα της Ογκολογίας που συνεχώς εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις νέες τάσεις.

Για τα πολύ ενδιαφέροντα αυτά θέματα που έχουν μεγάλη πρακτική χρησιμότητα θα μας μιλήσετε εσείς.

payliso ogkologia kapsia 3

Από την πλευρά του Δήμου Τρίπολης θα σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες κάθε πρωτοβουλίας και κάθε εγχειρήματος της επιστημονικής κοινότητας που προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς ενημέρωσης και επιμόρφωσης πάνω σε καίρια θέματα πάνω στην σύγχρονη και παράλληλα δύσκολη καθημερινότητα που διανύουμε.

Σας ευχαριστώ πολύ και σας καλωσορίζουμε στο Δήμο μας"

payliso ogkologia kapsia 1

Πολυμέσα

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης