Πραγματοποιήθηκε διακομματική σύσκεψη με θέμα την παραχώρηση χώρων προβολής για την προεκλογική περίοδο

Την Τρίτη 29/04 πραγματοποιήθηκε διακομματική σύσκεψη στο δημαρχείο της Τρίπολης με θέμα την παραχώρηση χώρων και την προβολή θέσεων για την προεκλογική περίοδο.

Της διαδικασίας προέδρευσε o Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Καπόγιαννης τηρώντας κατά γράμμα όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ, εκπρόσωπος του υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Μπουντρούκα, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Βόσνος, εκπρόσωπος του υποψήφιου Δημάρχου κ. Τσιαμούλου, εκπρόσωπος του υποψήφιου Δημάρχου κ. Κατσαφάνα, εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, εκπρόσωπος του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης και εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και της Ελληνικής Αυγής.

Η εκπρόσωπος του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης κατά την έναρξη της συνεδρίασης απαίτησε να αποχωρήσουν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής που ήταν παρόντες.

Λίγο αργότερα αποχώρισε μαζί με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 16:20

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης