Βράβευση του Αρκά εφοπλιστή κ.Μαρτίνου από το Δήμο Τρίπολης στο Χρυσοβίτσι

Μετά το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας, ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την ιερά μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και το σύλλογο Χρυσοβιτσιωτων πραγματοποίησαν μία λιτή εκδήλωση προκειμένου να βραβεύσουν τον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο για την προσφορά του στο Χρυσοβίτσι αλλά και σε ολόκληρη την Αρκαδία.

 

Την αρχή έκανε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Μαρτίνο για την προσφορά του τονίζοντας πόσο σημαντικό για τον τόπο είναι το έργο που προσφέρει.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης κ.κ. Αλέξανδρος ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Μαρτίνο για το θεάρεστο όπως είπε έργο που προσφέρει στο Χρυσοβίτσι άλλο και σε μεγάλο μέρος της Αρκαδίας. Έχει σταθεί δίπλα μας σε ό,τι του έχουμε ζητήσει βοηθώντας την ιερά μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Τελευταίος πήρε το λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου Χρυσοβιτσιωτων κ Πραχαλιάς ο οποίος έκανε μία σύντομη αναφορά στην ιστορία του Χρυσοβιτσίου και της εκκλησίας του χωριού τονίζοντας τον ιστορικό χαρακτήρα της. Στη συνέχεια ευχαρίστησε κι αυτός με τη σειρά του τον μεγάλο ευεργέτη για την προσφορά του σε αυτό το ιστορικό χωριό.

Πολυμέσα

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης