Βράβευση του Αρκά εφοπλιστή κ.Μαρτίνου από το Δήμο Τρίπολης στο Χρυσοβίτσι

Μετά το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας, ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την ιερά μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και το σύλλογο Χρυσοβιτσιωτων πραγματοποίησαν μία λιτή εκδήλωση προκειμένου να βραβεύσουν τον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο για την προσφορά του στο Χρυσοβίτσι αλλά και σε ολόκληρη την Αρκαδία.

 

Την αρχή έκανε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Μαρτίνο για την προσφορά του τονίζοντας πόσο σημαντικό για τον τόπο είναι το έργο που προσφέρει.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης κ.κ. Αλέξανδρος ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Μαρτίνο για το θεάρεστο όπως είπε έργο που προσφέρει στο Χρυσοβίτσι άλλο και σε μεγάλο μέρος της Αρκαδίας. Έχει σταθεί δίπλα μας σε ό,τι του έχουμε ζητήσει βοηθώντας την ιερά μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Τελευταίος πήρε το λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου Χρυσοβιτσιωτων κ Πραχαλιάς ο οποίος έκανε μία σύντομη αναφορά στην ιστορία του Χρυσοβιτσίου και της εκκλησίας του χωριού τονίζοντας τον ιστορικό χαρακτήρα της. Στη συνέχεια ευχαρίστησε κι αυτός με τη σειρά του τον μεγάλο ευεργέτη για την προσφορά του σε αυτό το ιστορικό χωριό.

Πολυμέσα

Tzioumis Website 348x290

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

 

Menoume Tripoli 300x250

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181