×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δήμος Τρίπολης: Ρυθμίσεις οφειλών προς ΟΤΑ  α΄ βαθμού

Ο Δήμος Τρίπολης, στα πλαίσια  εφαρμογής του Ν. 4611/2019 «Ρυθμίσεις οφειλών προς ΟΤΑ  α΄ βαθμού» ανακοινώνει ότι οφειλές που θα βεβαιωθούν έως και 2 μήνες από την έναρξη ισχύος του νόμου μπορούν να καταβληθούν εφάπαξ ή σε μηνιαίες δόσεις με απαλλαγή κατά ποσοστό, ανάλογα με τον αριθμό των δόσεων, από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης υποβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους που τις επιβαρύνουν.

Λόγω του ευνοϊκού χαρακτήρα της ρύθμισης, καλούμε τους Δημότες μας να προσέλθουν στο Δημαρχείο οδός Λαγοπάτη 45 & Αταλάντης μέχρι 28/06/2019 και να καταθέσουν:

  1. Δήλωση για την ακίνητη περιουσία τους (οικόπεδα που δεν έχουν δηλωθεί ποτέ και κτίσματα που δεν έχουν ηλεκτροδοτηθεί ποτέ ) , προκειμένου να βεβαιωθεί το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας ( Τ.Α.Π.) για το διάστημα 2014 – 2019.
  2. Περιοδικές δήλωσεις  Φ.Π.Α. προκειμένου να βεβαιωθεί το τέλος παρεπιδημούντων και το τέλος επί των ακαθαρίστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης , εστιατορίων και συναφών καταστημάτων.

Εν συνεχεία ο οφειλέτης με αίτηση του στην Ταμιακή Υπηρεσία του Δήμου ( μέχρι 17/09/2019 ) μπορεί να καταβάλει την οφειλή του εφάπαξ με πλήρη απαλλαγή των προστίμων ή σε μηνιαίες δόσεις με κατώτερο ποσό 20,00 € , σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4611/2019.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε  στο Τμήμα Εσόδων & Δημοτικής Περιουσίας του Δήμου.

Τηλέφωνο: 2713600463

 

 

Ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Τρίπολης

 

Καπόγιαννης Σωτήριος

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης