Ολοκληρώθηκαν έργα ασφαλτόστρωσης στο Αρτεμίσιο Μαντινείας

Στο Αρτεμίσιο Μαντινείας βρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τα έργα ασφαλτόστρωσης που υλοποιούνται στην περιοχή

 

 

Δημήτρης Παυλής:

Είμαστε στο Αρτεμίσιο, προχωράνε τα έργα βελτίωσης – παρεμβάσεις τα οποία έχουμε σχεδιάσει. Ήταν ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων το οποίο πραγματοποιήσαμε. Προχωράμε σε όλες τις εργολαβίες. Είναι άλλη μία εργολαβία σε 3 - 4 χωριά τα οποία τρέχει σήμερα ο εργολάβος.

Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις σε όσα περισσότερα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών μπορούμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υπηρεσία μου αλλά και σε όσους ασχολούνται με αυτά τα έργα και μας δίνουν την δυνατότητα να τα υλοποιούμε.

Γνωρίζουμε ότι όλα αυτά τα έργα έχουν καθυστερήσει, βέβαια δεν είναι με δική μας ευθύνη χρειάζονται χρονοβόρες διαδικασίες προκειμένου να ωριμάσουν οι μελέτες για να πραγματοποιηθούν.

Σε όλα τα χωριά που έχουμε αντίστοιχες εργολαβίες θα παρέμβουμε το επόμενο διάστημα και μέχρι το Νοέμβρη θα έχουνε όλα ολοκληρωθεί.

 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Ιουλίου 2019 19:03

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης