×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρόσκληση Δ.Σ 26/08/2019

Σας καλούμε την 26η Αυγούστου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 σε συνεδρίαση να προσέλθετε στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, για Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

 1. Έγκριση 1ου πρακτικού της επιτροπής γνωμάτευσης καλλιτεχνικής αρτιότητας μνημείου, σχετικά με δωρούμενο μνημείο «ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ.ΣΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ»
 2. Έγκριση 1ου πρακτικού-Πρωτόκολλο έγκρισης προπλάσματος της Επιτροπής γνωμάτευσης καλλιτεχνικής αρτιότητας μνημείου, σχετικά με δωρούμενο μνημείο «ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ ΔΥΟ ΜΟΡΦΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΔΩΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ Τ.Κ. ΛΙΜΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ»
 3. Τροποποίηση Σχεδίου Πόλεως και όρων δόμησης στο ΟΤ 272 (Χώρος Πνευματικού Κέντρου και Πάρκου του εγκεκριμένου σχεδίου Πόλεως Τρίπολης)
 4. Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΝΔΡΟΤΟΙΧΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΥ»
 5. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΥΛΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ 2ου ΓΕΛ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
 6. Ορισμός υπολόγου για τις διαδικασίες πληρωμής του έργου: «Προμήθεια Μ.Ε. και συνοδευτικού εξοπλισμού του Δήμου Τρίπολης»
 7. Ορισμός υπολόγου για τις διαδικασίες πληρωμής της δράσης: «Αποκατάσταση οδικού δικτύου Δ.Ε. Ανατολικού τομέα Δήμου Τρίπολης λόγω φυσικών καταστροφών»
 8. Περί έγκρισης της αρ. 50/2019 Α.Δ.Σ. του Ν.Π. με την επωνυμία: «Δημοτική Επιχείρηση Πληροφόρησης και Επικοινωνίας Τρίπολης» Δήμου Τρίπολης
 9. Αποδοχή απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο: «Ενεργειακές αναβαθμίσεις Γυμνασίου Τεγέας» με κωδικό ΟΠΣ 5044938 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020»
 10. Αποδοχή απόφασης ένταξης της πράξης με τίτλο: «Ενεργειακές αναβαθμίσεις Γυμνασίου Λεβιδίου» με κωδικό ΟΠΣ 5044936 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020»
 11. Περί έγκρισης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού Β΄τριμήνου 2019»
 12. Περί διαγραφής μισθωμάτων που αφορούν την εκμίσθωση του Δημοτικού Σχολείου στην Κοινότητα Λίμνης»
 13. Περί έγκρισης απολογισμού οικονομικού έτους 2018 του Ν.Π. με την επωνυμία : «Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης»
 14. Έγκρισης κοπής δέντρων
 15. Παράταση προθεσμίας του έργου: «Συντήρηση οδικού δικτύου Δ.Ε. Φαλάνθου Βαλτετσίου και Σκιρίτιδας
 16. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και παράταση προθεσμίας του έργου: «Διαμόρφωση και εξοπλισμός χώρου φιλοξενίας αδέσποτων ζώων»
 17. Παράταση προθεσμίας της υπηρεσίας : «Αποκατάσταση οδικού δικτύου δημοτικών ενοτήτων ανατολικού τομέα Δήμου Τρίπολης λόγω φυσικών καταστροφών – Τμήμα V: «Μίσθωση μηχανημάτων έργου για την αποκατάσταση οδικού δικτύου Δ.Ε. Τεγέας»
 18. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και παράταση προθεσμίας του έργου: «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων ΔΕ Τεγέας και Σκιρίτιδας του Δήμου Τρίπολης»
 19. Έγκριση 1ου ΑΠΕ και παράταση προθεσμίας του έργου: «Συντήρηση οδικού δικτύου Δ.Ε. Λεβιδίου»
 20. Παράταση προθεσμίας του έργου: «Έργα αποκατάστασης οδοστρώματος»
 21. Χορήγηση 4ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου: «Πρόληψη και αποκατάσταση ζημιών και καταστροφών στο Δήμο Τρίπολης από θεομηνίες»
 22. Χορήγηση Άδειας Παραγωγού Λαϊκών Αγορών
 23. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου
 24. Ανάκληση της υπ’αρ. 610/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τρίπολης

                      

                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

   ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πρόσκληση Δ.Σ 31/07/2019 Πρόσκληση Δ.Σ 08/09/2019 »

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης