Στον αγιασμό στο 1ο Γυμνασίο και Λύκειο Τρίπολης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης Κωστας Τζιούμης (video - pics)

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα και χιλιάδες μαθητές σε όλη τη χώρα. Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμής παραβρέθηκε στον αγιασμό στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Τρίπολης για τη νέα σχολική χρονιά

 

Στο χαιρετισμό του προς τους μαθητές -γονείς - καθηγητές ανέφερε

 

Κώστας Τζιούμής:

Να καλωσορίσουμε καταρχάς στο σχολείο τα παιδιά που είναι στην πρώτη. Αλλάξατε βαθμίδα εκπαίδευσης πρέπει να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο που είχατε και τα προηγούμενα χρόνια.

Αγαπητά παιδιά το σχολείο είναι το μέσο για να αποκτάται γνώσεις και δεξιότητες, να διαμορφώνεται χαρακτήρα έτσι ώστε να πορευθείτε με επιτυχία κατά την διάρκεια της ζωή σας.

Να ακούτε τους καθηγητές σας γιατί μαζί με την οικογένειά σας είναι οι μόνοι που πραγματικά Σας νοιάζονται και ενδιαφέρονται για την πρόοδο σας. Αγαπητοί γονείς επειδή είμαι και εγώ γονέας θα είμαστε σε συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπίζουμε προβλήματα που προκύπτουν.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους και αγαπητοί καθηγητές καλή δύναμη σας ευχαριστούμε για αυτά που προσφέρεται στα παιδιά μας.

 

Πολυμέσα

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης