Στον αγιασμό στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης ο Δήμαρχος Τρίπολης

Στην Τρίπολη ο επίσημος αγιασμός τελέστηκε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (που συστεγάζεται με το αντίστοιχο Νηπιαγωγείο).

 

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος συνεπικουρούμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Τεγέας κ. Θεόκλητο και ιερείς της Μητρόπολης.

Στον αγιασμό για τη νέα χρονιά παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ Κώστας Τζιούμης ο οποίος στο χαιρετισμό του ανέφερε:

 

Κώστας Τζιούμής:

Καλημέρα σας καλωσορίσατε στην νέα σχολική χρονιά το καλοκαίρι φαντάζομαι περάσαμε όλοι πολύ καλά αλλά από δω και πέρα θα περάσετε πολύ καλύτερα στο σχολείο.
Να ξέρετε ότι το σχολείο και οι δάσκαλοι σας είναι αυτοί που σας προσφέρουν όλα τα εφόδια τα οποία χρειάζεστε από δω και πέρα στη ζωή σας. Ιδιαίτερα για τα πρωτάκια που ήρθαν για πρώτη φορά στο δημοτικό και στο νηπιαγωγείο να τους ευχηθώ να περάσουν καλά τη χρονιά. Θα γνωρίσουν καινούργιους φίλους καινούργιες φίλες θα αγαπήσουν το σχολείο τους και ελπίζω όλα τα παιδιά να αγαπήσετε το σχολείο σας και τους δασκάλους σας. Γιατί όπως γνωρίζετε μετά τους γονείς οι δάσκαλοι είναι αυτή που προσφέρουν όλα τα εφόδια που χρειάζεται.

Στις Διευθύντριες αλλά και σε όλα τα σχολεία να ξέρετε ότι ο Δήμος θα είναι δίπλα σε ό,τι χρειαστείτε και σε ότι προβλήματα αντιμετωπίζεται, γιατί ξέρω ότι τα σχολικά μας συγκροτήματα είναι παλιά και έχουν προβλήματα. Θα προσπαθήσουμε στο μετρό του δυνατού να βελτιώσουμε τις συνθήκες τις οποίες κάνετε μάθημα εσείς και τα παιδιά μας.

Τέλος θα ήθελα να πω στους γονείς εμάς τους γονείς γιατί και εγώ έχω μικρά παιδιά να είμαστε δίπλα στα παιδιά, να συνεργαζόμαστε με τους δασκάλους και τους καθηγητές, γιατί η αγαστή συνεργασία της οικογένειας με τους εκπαιδευτικούς είναι αυτή που θα δημιουργήσει τα καλά παιδιά που όλοι μας θέλουμε να έχουμε.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους.

 

Πολυμέσα

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης