Αγιασμός για την έναρξη της νέας μουσικής χρονιάς της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης (video – pics)

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μαθητείας της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης.

 

 

Η νέα "μουσική" χρονιά ξεκίνησε με αγιασμό σήμερα,Σάββατο 5/10/2019 στο χώρο που στεγάζετε η Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης στο πνευματικό κέντρο

Η αίθουσα του κτιρίου πλημμύρισε με παιδικά χαμόγελα και ενθουσιασμό για την μουσική.

Καθηγητές, γονείς, παλιοί και νέοι μαθητές, πήραν την ευλογία της Εκκλησίας, για την νέα "μουσική" και όχι σχολική χρονιά που ξεκινά γι' αυτούς.

 

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος, ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ. Λαγός,  ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ Δημήτρης Παυλής, η δημοτική σύμβουλος κα. Χριστίνα Ζαμπαθά, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Γιώργος Τσακωτός και φυσικά οι μουσικοί της Φιλαρμονικής.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Κούρος τόνισε τον σκοπό της σχολής μαθητείας που είναι η εκμάθηση των μουσικών οργάνων καθώς και την αφιλοκερδή διδασκαλία των μαθητών από τους μουσικούς της Φιλαρμονικής.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κούρος καλωσόρισε τους νέους και παλαιότερους μαθητές και ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται την σχολή μαθητείας της φιλαρμονικής,πράγμα που κάνει την φιλαρμονική ακόμη πιο δυνατή και καλύτερη από ότι είναι.

 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 18:57

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου