Αγιασμός για την έναρξη της νέας μουσικής χρονιάς της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης (video – pics)

Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Μαθητείας της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης.

 

 

Η νέα "μουσική" χρονιά ξεκίνησε με αγιασμό σήμερα,Σάββατο 5/10/2019 στο χώρο που στεγάζετε η Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης στο πνευματικό κέντρο

Η αίθουσα του κτιρίου πλημμύρισε με παιδικά χαμόγελα και ενθουσιασμό για την μουσική.

Καθηγητές, γονείς, παλιοί και νέοι μαθητές, πήραν την ευλογία της Εκκλησίας, για την νέα "μουσική" και όχι σχολική χρονιά που ξεκινά γι' αυτούς.

 

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος, ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας κ. Λαγός,  ο πρώην Δήμαρχος Τρίπολης κ Δημήτρης Παυλής, η δημοτική σύμβουλος κα. Χριστίνα Ζαμπαθά, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Γιώργος Τσακωτός και φυσικά οι μουσικοί της Φιλαρμονικής.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Κούρος τόνισε τον σκοπό της σχολής μαθητείας που είναι η εκμάθηση των μουσικών οργάνων καθώς και την αφιλοκερδή διδασκαλία των μαθητών από τους μουσικούς της Φιλαρμονικής.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κούρος καλωσόρισε τους νέους και παλαιότερους μαθητές και ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται την σχολή μαθητείας της φιλαρμονικής,πράγμα που κάνει την φιλαρμονική ακόμη πιο δυνατή και καλύτερη από ότι είναι.

 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 18:57

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης