Δήμαρχος Τρίπολης: «Εργαζόμαστε στην κατεύθυνση της συνεχούς και μόνιμης συνεργασίας με την ΔΕΘ»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνάντηση συνεργασίας πραγματοποίησε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Τρίπολης Κωνσταντίνος Τζιούμης με τη Διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, στην οποία συμμετείχαν και οι Δήμαρχοι Πελοποννήσου, οι Δήμοι των οποίων πήραν μέρος στη “Philoxenia 19”.


Η Helexpo αποτελεί τον σύμβουλο του Κράτους σε θέματα προώθησης προϊόντων και τουριστικής ανάπτυξης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τέθηκαν οι βάσεις για την καλύτερη προβολή της πόλης μας αλλά συζητήθηκαν και οι δυνατότητες - ενέργειες που απαιτούνται για την προώθηση της αξίας των τουριστικών μας προϊόντων.
“Χρειάζεται να αξιοποιήσουμε όλα τα αναπτυξιακά εργαλεία που έχουμε, αλλά και να αναβαθμιστεί η παρεχόμενη ποιότητα υπηρεσιών τόσο από τους ιδιώτες όσο και από το Δήμο, με τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών. Η τουριστική ανάπτυξη είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας”, τόνισε ο Δήμαρχος Τρίπολης.
Τα μέλη της ΔΕΘ-Helexpo από την πλευρά τους, εξέφρασαν την επιθυμία να μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους για τη δημιουργία εκθεσιακών γεγονότων στην Πελοπόννησο, προκειμένου να στηρίξουν με την εμπειρία τους την Οικονομία και τον Τουρισμό της.
Η συνάντηση έκλεισε σε πνεύμα και διάθεση συνεργασίας από όλες τις πλευρές, με την υπόσχεση ότι θα επαναληφθεί σύντομα νέα συνάντηση εργασίας με σκοπό την υλοποίηση των ανωτέρω, έως το τέλος του έτους,στην Πελοπόννησο

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 10:43

Tzioumis Website 348x290

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

 

Menoume Tripoli 300x250

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181