Δήμαρχος Τρίπολης Κ. Τζιούμης: «Το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης είναι πιο επίκαιρο από κάθε άλλη φορά»

Για την Ημέρα της Εθνικής Αντίστασης μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κ. Τζιούμης μετά το πέρας των εκδηλώσεων εορτασμού που πραγματοποιήθηκαν σήμερα Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 στην Τρίπολη.

 

Όπως είπε χαρακτηριστικά εορτάζουμε μια σημαντική γιορτή για τη χώρα και τιμούμε αυτούς που σχεδόν αμέσως μετά την πτώση και τη συνθηκολόγηση της Ελλάδας έγραψαν το έπος της Εθνικής Αντίστασης που είχε αντίκτυπο και στην ευρύτερη νίκη κατά του φασισμού και του ναζισμού.

Ο Δήμαρχος συνέχισε λέγοντας: «Η εποποιία της Εθνικής Αντίστασης είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για τις δυνατότητες που έχει ο ελληνικός λαός όταν λειτουργεί ενωμένος βάζοντας στην άκρη ιδεολογικές διαφορές και ό,τι μπορεί να μας χωρίζει».

Ο κ. Τζιούμης επεσήμανε ότι ειδικά τη σημερινή εποχή που ζούμε σε μια ταραγμένη περιοχή του κόσμου και με την αποθράσυνση της Τουρκίας είναι σημαντικό ο ελληνικός λαός να είναι ενωμένος γιατί έτσι αντιμετώπισε όλους τους κινδύνους ενώ διχασμένος υπέστη καταστροφές.


Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Τρίπολης τόνισε ότι το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης είναι περισσότερο επίκαιρο από κάθε άλλη φορά και δείχνει ότι ενωμένος ο ελληνικός λαός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα.

Πολυμέσα

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου