Το «ευχαριστώ» του ΝΠΔΔ Τρίπολης για την εκδήλωση του ΚΑΠΗ για το μήλο της Τεγέας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Τεγέας (Κερασίτσα) με θέμα το Μήλο της Τεγέας, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και συγκεκριμένα: 

 

 • Τους ομιλητές της εκδήλωσης που ανιδιοτελώς συνέδραμαν την εκδήλωση,κ. Παναγιώτη Δημητρακόπουλο(ιερέα), κ. Δημήτρη Μπερτζελέτο (διατροφολόγο), κ. Αγγελική Χαϊδά (φιλόλογο), κ. Ανδρέα Συρεγγέλα (γεωπόνο), κ. Χριστίνα Τζάθα(μέλος του ΚΑΠΗ)για τις εμπεριστατωμένες, εστιασμένες και κατατοπιστικές εισηγήσεις τους.
 • Την κ. Λήδα-Κατερίνα Λουκατάρη-Βάκρου (υπάλληλο του ΝΠΔΔ) για την επιμέλεια &συντονισμό της διοργάνωσης και την παρουσίαση της εκδήλωσης.
 • Τους αξιόλογους μουσικούς Βαγγέλη Ντάβο (Κλαρίνο – Τραγούδι) και
  Κυριάκο Μαρκόγιαννη (Λαούτο) που ανιδιοτελώς πλαισίωσαν την εκδήλωση με παραδοσιακά τραγούδια με θέμα το μήλο, καθώς και την Αγγελική Χαϊδά για την αξιοσημείωτη ερμηνεία της στα τραγούδια.
 • Το Δημοτικό σχολείο Σταδίου Τεγέας και συγκεκριμένα το Δ/ντή κ. Νίκο Αγγέλη και τον καθηγητή των Εικαστικών κ. Σέργιο Πάππα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και υλοποίησαν εργαστήρια ζωγραφικής με θέμα το «Μήλο», με σκοπό τα έργα των παιδιών να χρησιμοποιηθούν στο σχεδιασμό της Αφίσας της εκδήλωσης, καθώς και τα παιδιά που συμμετείχαν στα εργαστήρια.
 • Την εταιρεία Arcafroz για την ευγενική προσφορά της σε Χυμούς Μήλου και Μήλα της περιοχής της Τεγέας, καθώς και φωτογραφικού υλικού από το αρχείο της, όπως επίσης και άλλους παραγωγούς που μας προμήθευσαν με μήλα για το σκοπό αυτό από όλη την περιοχή της Τεγέας και τις κυρίες που πρόσφεραν γλυκίσματα με παράγωγο το μήλο.
 • Το κ. ΝίκοΣαλαπάτα για την εμπνευσμένη δουλειά του στα γραφιστικά της εκδήλωσης (αφίσα – βιβλιαράκι με συνταγές).
 • Τον κ. Γιάννη Πετσέλη και την κ. Έφη Γιαννίκα (υπάλληλο του ΝΠΔΔ),για την πολύτιμη συνδρομή τους στην τεχνική υποστήριξη της εκδήλωσης.
 • Τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Κερασίτσαςκαι Αλέας «Η Αλέα Αθηνά» για τη συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης(επαφή με το Δημοτικό Σχολείο Σταδίου Τεγέας από την κ. Λαμπράκη Δήμητρα, βοήθεια στη διαμόρφωση του χώρου του ΚΑΠΗ).
 • Τις Τεγεάτισσες κυρίες Κωνσταντίνα Λαμπράκη, Κυριακή Βαλαβάνη και Ευφροσύνη Δρακοπούλου για τις φωτογραφίες τους από τη συγκομιδήμήλων στην Τεγέα.
 • Την κ. Γιούλα Αναστασιάδη που δραστηριοποιείται στο ΚΑΠΗ και άμεσα ανταποκρίθηκε στο αίτημα των μελών του Παραρτήματος Κερασίτσαςγια την πραγματοποίηση εκδήλωσης με θέμα το μήλο, καθώς και για τη συνδρομή της στην υλοποίηση της εκδήλωσης.
 • Την κ. Ρέππα Λεμονιά(υπάλληλο του ΚΑΠΗ) για την αρχική ιδέα της διοργάνωσης μιας γιορτής στο ΚΑΠΗ της Τεγέας με θέμα το Μήλο.
 • Την κυρία Μαλλίρη Σοφία η οποία είναι και η ψυχή του ΚΑΠΗ Κερασίτσας, που είχε και αυτή την ιδέα της εκδήλωσης καθώς και όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ Κερασίτσας και γενικότερα της όλης περιοχής Τεγέας.
 • Τις υπαλλήλουςτου ΚΑΠΗ κ. Κατερίνα Πανουτσοπούλου(προϊσταμένη) και κ. Τριάντου Έλενα (κοινωνικήλειτουργό).
 • Τη Δ/ντρια του Ν.Π.Δ.Δ.του ΔήμουΤρίπολης κ. Καψιμάλλη Βασιλική.
 • Τον ΑντιδήμαρχοΤρίπολης κ.Γιώργο Λαγό για τη διάθεση τουλεωφορείου που μετέφερε τα μέλη του ΚΑΠΗ από και προς την Τρίπολη.
 • Τα μέλη του ΚΑΠΗ και τις κυρίεςαπό την Τεγέα για τις συνταγέςτους που συμπεριλήφθηκαν στο έντυπο βιβλιαράκι της εκδήλωσης και τα υπέροχα γλυκά τους με βάση το μήλο που προσέφεραν στο φιλόξενο χώρο του ΚΑΠΗ της Τεγέας.
 • Τα ΜΜΕ που από την πρώτη στιγμή στήριξαν και πρόβαλαν την εκδήλωση.
 • Το Δήμαρχο Τρίπολης για τη στήριξή του στην παραπάνω εκδήλωση, τους Δημοτικούς Συμβούλους, καθώς και όλους όσους μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ

      του Δ. Τρίπολης

Ηλίας Κούρος

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019 14:06

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης