Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης του γηπέδου της Καρτσοβας (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Για τις εργασίες που γίνονται και πρόκειται να γίνουν για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου Φιλικών της Κάρτσοβας μίλησε ο αντιδήμαρχος Τρίπολης  κ. Δ. Μακαρούνης. 

 

Συγκεκριμένα ο κ. Μακαρούνης ανέφερε ότι με μηχανήματα του Δήμου πραγματοποιούνται εργασίες ούτως ώστε να απορρέουν τα νερά στα φρεάτια και κατόπιν να γίνει ασφαλτόστρωση για να μην υπάρχει πρόβλημα στην προσέλευση των αθλητών και των φιλάθλων. 

Μέλημα της νέας δημοτικής αρχής είπε ο κ. Μακαρούνης είναι η βελτίωση των εγκαταστάσεων του γηπέδου Φιλικών που έχουν εγκαταλειφθεί τον τελευταίο καιρό.

DSC 0564

Έτσι, μέσα στο χειμώνα έχουν προγραμματιστεί να γίνουν κάποιες εργασίες όπως η αλλαγή των διχτυών των τερμάτων, η αποκατάσταση κάποιων κερκίδων και η διάνοιξη διόδων για ευκολότερη πρόσβαση των φιλάθλων στις κερκίδες. Επίσης θα γίνει αντικατάσταση  του κουβουκλίου για τους δημοσιογράφους και υπάρχει στόχος για τη βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού (με χρήση led), την ενίσχυση των διχτυών εκτόνωσης περιμετρικά του γηπέδου και την μεταφορά από τη ΔΕΗ του καλωδίου μεσαίας τάσης που περνάει μέσα από το γήπεδο. Τέλος, υπάρχει στόχος αντικατάστασης του τάπητα του αγωνιστικού χώρου με καινούργιο τεχνητόχλοοτάπητα. 

Τελειώνοντας ο κ. Μακαρούνης επεσήμανε ότι  το γήπεδο της Κάρτσοβας είναι το μοναδικό που εξυπηρετεί την πόλη αφού σε αυτό προπονούνται και αγωνίζονται 7-8 ομάδες και γίνονται οι αγώνες Α’ και Β’ τοπικού και παιδικού πρωταθλήματος.

 Όσον αφορά τα υπόλοιπα γήπεδα ο Αντιδήμαρχος είπε ότι του Παναρκαδικού έχει παραχωρηθεί στην ομάδα που το φροντίζει και ενισχύεται από τον Δήμο, το γήπεδο της Τεγέας θα δοθεί σύντομα για να γίνονται και εκεί αγώνες, το γήπεδο στο Λεβίδι θέλει κάποιες βελτιώσεις αλλά αυτό που επείγειείναι να δημιουργηθεί άλλο ένα γήπεδο.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 12:24