Καλλωπισμός Παιδικών Σταθμών και Αθλητικών χώρων από το ΝΠΔΔ Τρίπολης (video)

Σε εργασίες καθαρισμού, κοπής χόρτων και κλαδέματος στον περιβάλλοντα χώρο παιδικών σταθμών προχώρησε ο Δήμος Τρίπολης με ίδια μέσα.

 

Στον παιδικό σταθμό της Αλέας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Κούρος, δεν μπορούσαν να βγουν τα παιδιά στο προαύλιο λόγω των χόρτων και των κλαδιών.

Οι εργασίες έγιναν με άτομα που δουλεύουν στο Νομικό Πρόσωπο και συγκεκριμένα στο Στάδιο με ίδια μέσα. Εργασίες καθαριότητας έγιναν και στον 1ο Παιδικό Σταθμό όπως και στον Παιδικό Σταθμό του Αγίου Κωνσταντίνου ενώ ξεκίνησαν εργασίες και στο Στάδιο.
Ο κ. Κούρος επεσήμανε ότι οι παιδικοί σταθμοί πρέπει να βοηθηθούν γιατί εκτός των άλλων, φέτος υπάρχουν λίγα παιδιά σε σύγκριση με άλλες χρονιές, και υπάρχει και πρόβλημα με τη μετακίνησή τους. Για το θέμα αυτό μεριμνά ο Δήμαρχος, ανέφερε ο κ. Κούρος και πιθανόν του χρόνου να υπάρξει αυτοκίνητο για την μετακίνηση των παιδιών.

Τελειώνοντας ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ τόνισε, όσον αφορά τον παιδικό σταθμό της Αλέας, ότι πρόκειται για έναν πανέμορφο παιδικό σταθμό που βρίσκεται σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.

 

 

Πολυμέσα

Tzioumis Website 348x290

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

 

Menoume Tripoli 300x250

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181