Καλλωπισμός Παιδικών Σταθμών και Αθλητικών χώρων από το ΝΠΔΔ Τρίπολης (video)

Σε εργασίες καθαρισμού, κοπής χόρτων και κλαδέματος στον περιβάλλοντα χώρο παιδικών σταθμών προχώρησε ο Δήμος Τρίπολης με ίδια μέσα.

 

Στον παιδικό σταθμό της Αλέας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Κούρος, δεν μπορούσαν να βγουν τα παιδιά στο προαύλιο λόγω των χόρτων και των κλαδιών.

Οι εργασίες έγιναν με άτομα που δουλεύουν στο Νομικό Πρόσωπο και συγκεκριμένα στο Στάδιο με ίδια μέσα. Εργασίες καθαριότητας έγιναν και στον 1ο Παιδικό Σταθμό όπως και στον Παιδικό Σταθμό του Αγίου Κωνσταντίνου ενώ ξεκίνησαν εργασίες και στο Στάδιο.
Ο κ. Κούρος επεσήμανε ότι οι παιδικοί σταθμοί πρέπει να βοηθηθούν γιατί εκτός των άλλων, φέτος υπάρχουν λίγα παιδιά σε σύγκριση με άλλες χρονιές, και υπάρχει και πρόβλημα με τη μετακίνησή τους. Για το θέμα αυτό μεριμνά ο Δήμαρχος, ανέφερε ο κ. Κούρος και πιθανόν του χρόνου να υπάρξει αυτοκίνητο για την μετακίνηση των παιδιών.

Τελειώνοντας ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ τόνισε, όσον αφορά τον παιδικό σταθμό της Αλέας, ότι πρόκειται για έναν πανέμορφο παιδικό σταθμό που βρίσκεται σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς.

 

 

Πολυμέσα

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης