Κακοκαιρία – Σε ετοιμότητα ο Δήμος Τρίπολης και η Πολιτική Προστασία – Οι ενέργειες για να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δήμος Τρίπολης, λόγω της χιονόπτωσης και των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες, προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα στο οδικό δίκτυο του δήμου.

Οι αλατιέρες του Δήμου προχώρησαν σε ρίψη αλατιού σε όλους τους κεντρικούς άξονες της πόλης, στο Νοσοκομείο, στην Επάνω Χρέπα, στη Βλαχοκερασιά, στην Κερασιά και στο Λιμποβίσι.

Επίσης, ποσότητες άλατος έχει εναποτεθεί στις Κολλίνες, στην Βλαχοκερασιά και στην περιοχή του Καρδάρα, με σκοπό να χρησιμοποιηθεί, εφόσον υπάρξει ανάγκη.


Με εργολαβίες, πραγματοποιήθηκε η διάνοιξη δρόμων προς το χιονοδρομικό κέντρο, την Αλωνίσταινα, την Πιάνα, το Ροεινό, το Μαίναλο, την Σιλίμνα, τα Βούρβουρα και το Αλεποχώρι.


Ο Δήμος Τρίπολης με την Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα νέα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται να πλήξουν την περιοχή, με βάση τις μετεωρολογικές προγνώσεις.

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης