Εξαιρετικές χαρακτήρισε τις χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ελ. Καρούντζου (video)

Εξαιρετικές χαρακτήρισε τις δράσεις και τις χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ελ. Καρούντζου τονίζοντας ότι ήταν σημαντικό ότι υπήρξε συνεργασία με ανθρώπους που ήταν από την περιοχή.

 

Η Αντιδήμαρχος ευχαρίστησε τον Φιλοτεχνικό Όμιλο Τρίπολης, τον Χορευτικό Όμιλο, το Λύκειο Ελληνίδων, τον Ορφέα και τη Χορωδία Τρίπολης, το ΚΔΑΠ, τη Φιλαρμονική του Δήμου και τη Χριστίνα Κιντώνη για τη συμμετοχή τους καθώς και το Επιμελητήριο Αρκαδίας αλλά και όσους συμμετείχαν στα σπίτια στην Πλατεία Άρεως.

Επίσης η κ. Καρούντζου επεσήμανε τις εκδηλώσεις που έγιναν με τον Θανάση Μουρλά σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, την εκδήλωση με τον Γιώργο Δούση που ήρθε για πρώτη φορά ως πιανίστας στην Τρίπολη αλλά και τη λήξη των εκδηλώσεων με τον Βασίλη Γεωργακόπουλο.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού συνέχισε λέγοντας ότι οι εκδηλώσεις είχαν πολύ κόσμο κι όσον αφορά τον στολισμό ανέφερε ότι είχε μια αισθητική και ότι φέτος έγινε προσπάθεια να στολιστούν και άλλες περιοχές.

Η κ. Καρούντζου επεσήμανε ότι η Πλατεία Άρεως δεν ήταν όπως περίμενε η Δημοτική Αρχή γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα με τον ανάδοχο ο οποίος δεν εφάρμοσε ό,τι έλεγε η σύμβαση πράγμα για το οποίο θα υπάρξουν και κυρώσεις.

Τελειώνοντας ανέφερε ότι ήδη υπάρχουν σκέψεις για την επόμενη χρονιά με επέκταση των εκδηλώσεων και του στολισμού και σε άλλες περιοχές.

Πολυμέσα

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου