Ο Δήμαρχος Τρίπολης στο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας (video - pics)

Χαιρετισμό απεύθυνε στον ετήσιο χορό της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Κ.Τζιούμης.Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε για την πρόσκληση και τόνισε ότι ο αστυνομικός προστατεύει και διαφυλάσσει το υπέρτατο αγαθό που είναι η ασφάλεια του πολίτη παρέχοντας πολύτιμη υπηρεσία στην κοινωνία.

Ως νέα Δημοτική Αρχή, είπε ο κ. Τζιούμης, θέλουμε να έχουμε άριστη συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία από τον απλό αστυνομικό μέχρι τους Αστυνομικούς Διευθυντές της Αρκαδίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου και συνέχισε λέγοντας: «θέλουμε να αναπτύξουμε τη συνεργασία και να φτάσουμε σε μνημόνιο συνεργασίας με την αστυνομία ούτως ώστε να δούμε πώς μπορεί ο Δήμος πέρα από την ηθική και υλική υποστήριξη να βοηθήσει ουσιαστικά το έργο της αστυνομίας».

Κλείνοντας ο Δήμαρχος ευχήθηκε πέρα από τα χρόνια πολλά, για όλους τους αστυνομικούς υπαλλήλους, να επιστρέφουν υγιείς και αρτιμελής στις οικογένειές τους μετά το τέλος της βάρδιάς τους.

Πολυμέσα

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης