Επίσκεψη του Αντιδημάρχου καθημερινότητας κ. Γ.Λαγού στο Ελαιοχώρι (video - pics)

Επίσκεψη στο Ελαιοχώρι πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Γ.Λαγός, με αφορμή κάποια συνθήματα, «βανδαλισμούς» όπως τα χαρακτήρισε ο ίδιος, που γράφτηκαν στο παλαιό δημοτικό σχολείο του χωριού.


Εκεί συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Μέγγο Ιωάννη και συζήτησαν και άλλα θέματα που αφορούν την περιοχή. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο πέρα από το ότι θα πρέπει να σβηστούν τα συνθήματα από το σχολείο γιατί όπως είπε είναι απρέπεια, το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα του χωριού είναι η αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων, ένα πρόβλημα που, όπως είπε, υφίσταται από το 1916 παρότι υπάρχουν νέοι που θέλουν να γυρίσουν και να καλλιεργήσουν τα χωράφια των παππούδων τους. Ο κ. Αντιδήμαρχος επεσήμανε ότι οι συμφωνίες του Δημάρχου εκτελούνται στο έπακρο και όποια υπόσχεση έχει δοθεί από τη Δημοτική Αρχή θα πραγματοποιηθεί και θα αποκατασταθούν τα προβλήματα.


Παράλληλα ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας ενημέρωσε τον κ. Λαγό ότι με πρωτοβουλία του κ. Δ. Σκλημπόσιου και με την όποια βοήθεια του τοπικού συμβουλίου έχει σχεδιαστεί και μάλιστα έχει εγκριθεί ένα ποσό ούτως ώστε το σχολείο να γίνει ένα σύγχρονο μουσείο Ελιάς και Σιδηροδρόμου. Επ’ αυτού ζήτησε και τη βοήθεια του Δήμου γιατί θα είναι κάτι θετικό για το χωριό.


Στη συνέχεια, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Λαγός και ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Ελαιοχωρίου κ. Μέγγος παραβρέθηκαν σε σημεία όπου εκτελούνταν εργασίες αποκατάστασης ζημιών αγροτικών δρόμων από μηχανήματα του Δήμου. Ο Πρόεδρος επανέλαβε ότι ελπίζει σε μια σοβαρή εργολαβία για να αποκατασταθούν οι αγροτικοί δρόμοι και να καλλιεργηθούν και ελιές στις οποίες δεν υπάρχει πρόσβαση σήμερα.


Κλείνοντας την επίσκεψή του ο κ. Λαγός τόνισε ότι δουλειά του Δήμου είναι να βοηθάει όλες τις περιοχές και έχει ήδη ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για να φτιαχτούν οι αγροτικοί δρόμοι, σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κανελλόπουλο και με συνεργεία του Δήμου.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 07:57

Tzioumis Website 348x290

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

 

Menoume Tripoli 300x250

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181