Επίσκεψη του Αντιδημάρχου καθημερινότητας κ. Γ.Λαγού στο Ελαιοχώρι (video - pics)

Επίσκεψη στο Ελαιοχώρι πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Γ.Λαγός, με αφορμή κάποια συνθήματα, «βανδαλισμούς» όπως τα χαρακτήρισε ο ίδιος, που γράφτηκαν στο παλαιό δημοτικό σχολείο του χωριού.


Εκεί συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Μέγγο Ιωάννη και συζήτησαν και άλλα θέματα που αφορούν την περιοχή. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο πέρα από το ότι θα πρέπει να σβηστούν τα συνθήματα από το σχολείο γιατί όπως είπε είναι απρέπεια, το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα του χωριού είναι η αποκατάσταση των αγροτικών δρόμων, ένα πρόβλημα που, όπως είπε, υφίσταται από το 1916 παρότι υπάρχουν νέοι που θέλουν να γυρίσουν και να καλλιεργήσουν τα χωράφια των παππούδων τους. Ο κ. Αντιδήμαρχος επεσήμανε ότι οι συμφωνίες του Δημάρχου εκτελούνται στο έπακρο και όποια υπόσχεση έχει δοθεί από τη Δημοτική Αρχή θα πραγματοποιηθεί και θα αποκατασταθούν τα προβλήματα.


Παράλληλα ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας ενημέρωσε τον κ. Λαγό ότι με πρωτοβουλία του κ. Δ. Σκλημπόσιου και με την όποια βοήθεια του τοπικού συμβουλίου έχει σχεδιαστεί και μάλιστα έχει εγκριθεί ένα ποσό ούτως ώστε το σχολείο να γίνει ένα σύγχρονο μουσείο Ελιάς και Σιδηροδρόμου. Επ’ αυτού ζήτησε και τη βοήθεια του Δήμου γιατί θα είναι κάτι θετικό για το χωριό.


Στη συνέχεια, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Λαγός και ο Πρόεδρος της Κοινότητας του Ελαιοχωρίου κ. Μέγγος παραβρέθηκαν σε σημεία όπου εκτελούνταν εργασίες αποκατάστασης ζημιών αγροτικών δρόμων από μηχανήματα του Δήμου. Ο Πρόεδρος επανέλαβε ότι ελπίζει σε μια σοβαρή εργολαβία για να αποκατασταθούν οι αγροτικοί δρόμοι και να καλλιεργηθούν και ελιές στις οποίες δεν υπάρχει πρόσβαση σήμερα.


Κλείνοντας την επίσκεψή του ο κ. Λαγός τόνισε ότι δουλειά του Δήμου είναι να βοηθάει όλες τις περιοχές και έχει ήδη ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια για να φτιαχτούν οι αγροτικοί δρόμοι, σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κανελλόπουλο και με συνεργεία του Δήμου.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 07:57

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης