Τις αντιπλημμυρικές εργασίες στο Ζευγολατιό επισκέφτηκαν οι Αντιδήμαρχοι Γ. Λαγός και Κ. Κατσαφάνας (video - pics)

 Επίσκεψη στη Δημοτική Ενότητα Κορυθίου πραγματοποίησαν σήμερα 4/2 οι Αντιδήμαρχοι της Τρίπολης κ.κ. Λαγός και Κατσαφάνας προκειμένου να ενημερωθούν για τις εργασίες που εκτελούνται στην περιοχή με μηχανήματα του Δήμου, για να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα που ταλανίζουν την περιοχή.

 Οι Αντιδήμαρχοι συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του Ζευγολατιού ο οποίος τους ενημέρωσε για τις εργασίες που έγιναν σε δρόμο του οικισμού Παρόρι αλλά και στον δρόμο που συνδέει το Ζευγολατιό με τα σχολεία και πολλές περιοχές. Επίσης έγινε ενημέρωση για τη μεταφορά σωληνώσεων για να διορθωθούν κάποια γεφύρια αφού οι εργασίες θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τον κ. Λαγό για τις εργασίες καθαρισμού που έγιναν στην πλατεία του Ζευγολατιού αλλά και για τις εργασίες καθαρισμού στον χώρο του Ηρώου που πρόκειται να γίνουν.


«Κάνουμε ό,τι μπορούμε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε» είπε ο κ. Λαγός ο οποίος σημείωσε ότι υπάρχουν μπροστά μας άλλα τέσσερα χρόνια την νέας Δημοτικής Αρχής.

Ο κ.Κατσαφάνας με τη σειρά του δήλωσε ότι πλημμύρες δημιουργούν προβλήματα στην περιοχή ενώ σκοπός είναι η γεωργική και κτηνοτροφική ανάπτυξη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά πρέπει τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται συνολικά και ριζικά και να μην φτάνουμε σε πλημμυρικά φαινόμενα και να περιμένουν οι αγρότες την αποζημίωση κάτι που είναι αρνητικό και για το εισόδημά τους αλλά και για την παραγωγή και την ανάπτυξη και κατέληξε λέγοντας: «Πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα θέματα ουσιαστικά στη βάση τους και να έχουμε κάποια αποτελέσματα και αυτός ουσιαστικά είναι ο στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής».

 

Πολυμέσα

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης