Συνεργασία Δήμου Τρίπολης με εκπροσώπους της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου για το 2021

Στη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου συνεχίστηκαν οι συναντήσεις αντιπροσωπείας της Δημοτικής Αρχής με τοπικούς φορείς για τη διαβούλευση για το επιχειρησιακό σχέδιο «Τρίπολη 2021». 

 

Ο Δήμαρχος κ. Κ. Τζιούμης ενημέρωσε ότι το επιχειρησιακό σχέδιο περιλαμβάνει ένα σύνολο δράσεων για το Δήμο Τρίπολης με αφετηρία το 2021 και για τα επόμενα τουλάχιστον 10 χρόνια με απώτερο στόχο την ανάπτυξη της περιοχής.

Όλα τα σχέδια βέβαια, όπως είπε ο Δήμαρχος, δεν μπορούν να προχωρήσουν αν δεν υπάρχει και η αντίστοιχη συμμετοχή από τους κατοίκουςκαι επίσης κανείς ιστορικός δεν μπορεί να ξέρει και να καταγράψει όσα ξέρουν οι ντόπιοι. Ακόμα τόνισε ότι έχουν σημασία ακόμα και οι θρύλοι και οι φήμες και γι'αυτό πρέπει να καταγραφούν τα πάντα και με μια ιεράρχηση να αναδειχθούν. 
Στη συζήτηση που ακολούθησε ο κ. Τζιούμης επεσήμανε ότι η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει περισσότερο από μία απλή αναπαράσταση, ένα δρώμενο, γιατί πλέον χρησιμοποιείται ευρύτατα από τη νεολαία ενώ μπορεί να καταγράψει ή να αναπαραστήσει το οτιδήποτε. 

Στη συζήτηση έγινε φανερό το έντονο ενδιαφέρον των παρευρισκομένων ενώ μεταξύ άλλων έγινε και αναφορά στην καταγραφή δημοτικών τραγουδιών.


Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 14:30

                           

 

Μήνυμα Δημάρχου