Ανακοίνωση - πρόσκληση από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού-Τουρισμού Τρίπολης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αντιδημαρχίας Πολιτισμού-Τουρισμού Τρίπολης

Αρχή της πολιτιστικής μας πολιτικής από την έναρξη της θητείας μας είναι η συνέργεια, η αλληλεγγύη, το βήμα κι οι ευκαιρίες για δημιουργία στο ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό.

Η τέχνη είναι το οξυγόνο του πνεύματος. Χωρίς αυτή η ζωή είναι αβίωτη. Το συνειδητοποιήσαμε κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού μας. Πρέπει λοιπόν να στηρίξουμε τους ανθρώπους της. Αυτούς που σμιλεύουν τα όνειρά μας. Αυτούς που κάνουν τραγούδια τα αισθήματά μας, που διηγούνται τις ιστορίες μας παίζοντας, χορεύοντας, γράφοντας, ζωγραφίζοντας.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που όλα έχουν παγώσει, εμείς στηρίζουμε τη τοπική πολιτιστική δημιουργία.

Απευθυνόμαστε στους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, χορευτικούς ομίλους, χορωδίες,  τοπικές μπάντες,  καλλιτέχνες, θεατρικές ομάδες, προσκόπους και σε οποιεσδήποτε άλλες ομάδες του Δήμου μας και τους καλούμε να καταθέσουν προτάσεις, τις οποίες θα βοηθήσουμε να υλοποιηθούν, ώστε και η δημιουργία να συνεχιστεί, και η Τρίπολη να συνεχίσει να είναι αυτό που μαζί προσπαθούμε, από την αρχή της θητείας μας,  Πόλη του Πολιτισμού.

Οι προτάσεις πρέπει να είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες αυτής της περιόδου, τα σχήματα ολιγομελή, οι παραγωγές μικρές, που ή θα μαγνητοσκοπούνται και θα μεταδίδονται διαδικτυακά, ή θα πραγματοποιούνται σε χώρους που θα επιτρέπεται, τηρώντας τις οδηγίες ασφαλείας.
Έχουμε εμπιστοσύνη στο ταλέντο, στην παιδεία, και στο επίπεδο των καλλιτεχνών μας, γι’ αυτό άλλωστε είναι πρωταγωνιστές στις διοργανώσεις που έχουμε πραγματοποιήσει έως τώρα.
Τις προτάσεις μπορούν να τις στείλουν στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το μήνυμα λοιπόν, αυτής της πρωτοβουλίας μας είναι: Στηρίζουμε τους καλλιτέχνες μας και τη συνέχιση της Τοπικής Πολιτιστικής Δημιουργίας.!

Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού

Ελένη Καρούντζου

1500x500

afisa300 250

https://deyatrip.gr/

Greek ImGame poster page

Tzioumis Website 348x290

tripolitsa20201 1

Tzioumis Website 348x290

icc

 

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

 eshops

 

 

 

 

 

 

 

 

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
ypodomes sm1

# Επιμένουμε Ελληνικά

 

Menoume Tripoli 300x250

 


                deyatneo181