Ελεύθερο και δωρεάν Wi-Fi σε κεντρικές πλατείες της Τρίπολης και στο Λεβίδι – Κ. Τζιούμης: «Βήμα – βήμα δημιουργούμε μια έξυπνη πόλη» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ξεκίνησε η λειτουργία του ελευθέρου Wi-Fi στις κεντρικές πλατείες της Τρίπολης.

Το ελεύθερο Wi-Fi λειτουργεί στις πλατείες Άρεως, Πετρινού, Αγίου Βασιλείου, καθώς και στην πλατεία Λεβίδιου.

Ο Δήμος Τρίπολης τοποθέτησε router με υψηλή ταχύτητα και κάθε πολίτης μπορεί στο WiFi4EU, χωρίς κωδικό, να αποκτήσει ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, με πολύ ικανοποιητικές ταχύτητες.

Την Τετάρτη 13/5/2020, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, κ. Αντώνη Τσαγκαρέλη, επισκέφθηκαν κεντρικά σημεία της πόλης, όπου λειτουργεί πλέον το ελεύθερο Wi-Fi.

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης, ο Δήμαρχος Τρίπολης δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα, που αποσκοπεί στην καλύτερη προσβασιμότητα των πολιτών στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Επιλέξαμε πρώτα τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης και το Λεβίδι και ευελπιστούμε ότι σύντομα αυτό θα επεκταθεί και σε άλλους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Τρίπολης.

Πρόκειται για βήματα μικρά και συνεχόμενα, για να δημιουργήσουμε μία έξυπνη πόλη».

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΟΥΜΗ

 

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΕΛΗ

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020 12:44

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης