Κώστας Τζιούμης: «Το μεγαλύτερο κέρδος από την υγειονομική κρίση, είναι η αλληλεγγύη» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα συγχαρητήριά του στο «Χαμόγελο του Παιδιού» έδωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, για την εθελοντική αιμοδοσία η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (20/5/2020). Επιπλέον, ευχαρίστησε την ΠΑΕ Αστέρα, για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων της.

Ο κ. Τζιούμης ήταν «παρών» στην αιμοδοσία και τόνισε ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με τίτλο «Ζήσε Αθλητικά».

«Είναι αυτονόητο ότι ο Δήμος στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες. Το αίμα δεν αγοράζεται, ούτε πωλείται, προσφέρεται εθελοντικά. Υπάρχει έλλειψη αίματος και είναι σημαντικές τέτοιες δράσεις, διότι κινητοποιούν συμπολίτες μας να πράξουν το καθήκον τους και να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Περνάμε μια σοβαρή υγειονομική κρίση, στην αντιμετώπιση της οποίας έχει παίξει σημαντικό ρόλο η Τοπική Αυτοδιοίκηση και γι’ αυτό είμαστε υπερήφανοι. Η επιτυχία της χώρας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στον πρώτο βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η ουσία από αυτή την υγειονομική κρίση κι αυτό που έμεινε, ήταν η αλληλεγγύη.

Από αυτή την ιστορία που μας πλήγωσε με ανθρώπινες απώλειες και με οικονομικά προβλήματα, ας είναι το κέρδος ότι ο ένας μπορεί να βοηθήσει τον άλλον. Όταν οι άνθρωποι είναι ενωμένοι και ιδιαίτερα όταν οι Έλληνες είναι ενωμένοι, μεγαλουργούν.

Στην πορεία και ο Δήμος Τρίπολης θα οργανώσει εθελοντική αιμοδοσία και άλλες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης.»

tzioumis aimodosia2020 4

tzioumis aimodosia2020 1

tzioumis aimodosia2020 2

tzioumis aimodosia2020 3

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Μαϊος 2020 15:37

Tzioumis Website 348x290

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

 

Menoume Tripoli 300x250

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181