Ο σχεδιασμός της δημοτικής αρχής για την επιτυχημένη επαναλειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ                                                       

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ                                                       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας τις πρωτοβουλίες για ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, ειδικότερα την δύσκολη περίοδο επιβολής των μέτρων λήψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας κορωνοϊού COVID-19, είναι έτοιμη για άλλη μια φορά να ενισχύσει τις προσπάθειες για την επιτυχημένη επαναλειτουργία των επιχειρήσεων εστίασης.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας, η ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων θα γίνει έτσι ώστε να διευκολύνουμε την επανεκκίνηση των επιχειρήσεων του κλάδου εστίασης σεβόμενοι όμως την καθημερινότητα και τις ανάγκες των λοιπών καταστημάτων λιανικού εμπορίου και πρωτίστως όλων των δημοτών μας.

Σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες έχει γίνει η απαραίτητη προεργασία και σχεδιασμός ώστε αμέσως μετά την ψήφιση της τροπολογίας του ΥΠ.ΕΣ. αναφορικά με τον τρόπο διάθεσης των κοινόχρηστων χώρων, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους δημόσιους φορείς, να δοθούν άμεσα οι απαραίτητες άδειες  κατάληψης επιπρόσθετου χώρου για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων και να ληφθούν τα απαιτούμενα οικονομικά μέτρα για την ανακούφιση εκείνων των επιχειρήσεων που δεν θα μπορούν να εφαρμόσουν τις ευνοϊκές διατάξεις περί παραχώρησης επιπρόσθετου χώρου.

Όλοι μαζί μπορούμε να στηρίξουμε την πόλη μας και να κάνουμε το επόμενο βήμα επιστροφής στην κανονικότητα.

Tzioumis Website 348x290

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

deyat

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

 

Menoume Tripoli 300x250

 
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181