Κώστας Τζιούμης: «Να έχουμε αισιοδοξία και να στηρίζουμε την τοπική μας αγορά» Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι δηλώσεις του Δημάρχου Τρίπολης στη γιορτή των Πολιούχων

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Πολιούχων της πόλης, Αγίων Νεομαρτύρων, Δημητρίου και Παύλου, συμμετείχε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Μετά την υπαίθρια Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στην Πλατεία Άρεως, ο Δήμαρχος  ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους δημότες και υπογράμμισε ότι φέτος είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες, λόγω της πανδημίας.

«Να έχουμε αισιοδοξία, περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά τα αποτελέσματα ως τώρα είναι εξαιρετικά και ειδικά εδώ στην Τρίπολη που δεν έχουμε κανένα κρούσμα. Να συνεχίσουμε να προσέχουμε, να ακολουθούμε όλες τις οδηγίες των ειδικών.

Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι όλοι οι συμπολίτες μας να στηρίξουν την τοπική αγορά, ώστε και από την οικονομική κρίση να βγούμε με τις λιγότερες δυνατές απώλειες».

poiouxoi2020 1

poiouxoi2020 2

poiouxoi2020 3

poiouxoi2020 4

poiouxoi2020 5

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Μαϊος 2020 14:09

Menoume Tripoli 300x250

Κορωνοϊός: Δεν φοβόμαστε - Προστατευόμαστε
# Επιμένουμε Ελληνικά
ypodomes sm1

                deyatneo181           

 

Μήνυμα Δημάρχου


Κώστας Τζιούμης: "Στο πλευρό των επαγγελματιών"

Από την Τριπολιτσά του 1821 στην Τρίπολη  του 2021

   Με τις τελευταίες  αυτοδιοικητικές εκλογές (Μάιος – Ιούνιος 2019) οι συμπολίτες εμπιστεύθηκαν και ανέθεσαν την διαχείριση, την πορεία και τις τύχες του Δήμου μας στην παράταξη « ΤΡΙΠΟΛΗ αύριο », στην οποία έχω την τιμή και τη χαρά να ηγούμαι. Τιμή διότι ηγούμαι ήδη ενός ιστορικού Δήμου, χαρά διότι περιβάλλομαι από άξιους συνεργάτες.

   Από τον  Σεπτέμβριο του 2019, όταν και αναλάβαμε την ευθύνη των Κοινών, πορευόμαστε με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την εξυπηρέτηση και του τελευταίου δημότη μας – και με οδηγό σταθερό το Πρόγραμμά μας, όπου και αναλυτικά περιγράφονται οι 7+1 Προτεραιότητες – Δεσμεύσεις για την Τρίπολη του αύριο. Αυτό το πρόγραμμά εψήφισαν οι (συμ-)πολίτες, αυτό προσδοκούν να υλοποιήσουμε. Μέσα σε δύσκολες περιστάσεις, που όμως δε μας πτοούν.

   Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Δήμος Τρίπολης έχει δυνατότητες και πλεονεκτήματα και ανθρώπους που μπορούν να τον φέρουν σε θέση ζηλευτή και περίοπτη, να εξασφαλίσουν ευημερία για ΟΛΟΥΣ,  να δώσουν ευκαιρίες σε καινοτόμες ιδέες και σε δημιουργικά μυαλά, εκσυγχρονίσουν υπηρεσίες και δομές, να παράγουν και να προβάλλουν τα δικά μας, ξεχωριστά, υλικά και πολιτιστικά προϊόντα, να οδηγήσουν την Τριπολιτσά του Κολοκοτρώνη, λίκνο του απελευθερωτικού Αγώνα του 1821, στην Τρίπολη των πολιτών που 200 χρόνια μετά είναι υπερήφανοι για το παρελθόν τους, ευτυχισμένοι για το παρόν τους και σίγουροι για το μέλλον τους.

   Με την βοήθεια και την στήριξη όλων των συμπολιτών το πρόγραμμά μας και το όραμά μας θα γίνουν χειροπιαστή πραγματικότητα.

 Ο Δήμαρχος Τρίπολης

Κωνσταντίνος Τζιούμης